SAMFUND

Ung mand latterliggøres efter livstruende sexovergreb

Foto: Modelfoto

En 25-årig mand var i livsfare efter en brutal analfisting der gik helt galt. Politiet efterforsker sagen som voldtægt, mens den latterliggøres på Facebook.

En 50-årig mand er tirsdag fremstillet i Dommervagten i København, og sigtet for at have udsat en 25-årig mand for et voldeligt sexovergreb den 1. marts ved 18-tiden i Body Bio i Kingosgade. Han anklages for at have presset sin hånd/arm op i offerets endetarm, selv om den 25-årige modsatte sig det og sagde stop flere gange. Det skriver BT tirsdag aften.

Den hårdhændede behandling medførte så alvorlige skader på tarmsystemet, at lægerne måtte gennemføre flere operationer, herunder en stomi. Lægerne vurderer, at den 25-årige har været i livsfare.

Den 50-årige mand nægter sig skyldig, men er foreløbig varetægtsfængslet i fire uger af hensyn til politiets efterforskning. Fængslingskendelsen blev på stedet kæret til landsretten.

Ejeren af Body Bio: aldrig sket før

Ifølge ejeren af Body Bio, Carl Nielsen, besøgte den 25-årige Body Bio om aftenen den 1. marts. Kort tid efter ankom den 50-årig mand og betalte entréen for dem begge. De gik, ifølge Carl Nielsen, ind i et lille rum ved siden af omklædningsrummet, og her har den voldsomme episode angiveligt fundet sted.

Carl Nielsen har ejet Body Bio i 22 år, og har aldrig tidligere oplevet, at kunder har politianmeldt episoder, som har fundet sted i klubben. Han blev først gjort opmærksom på hændelsen, da han søndag blev kontaktet af politiet. Hverken personale eller de andre kunder havde bemærket noget den aften episoden fandt sted. Derfor undrer sagen ham.

“De to mænd var i et rum ved siden af omklædningsrummet, hvor en masse mennesker klædte om på det tidspunkt. Ingen har hørt noget udsædvanligt, og det undrer mig, at den unge mand ikke har hamret på væggene eller har forladt rummet, hvis det var imod hans vilje,” siger Carl Nielsen.

Sagen latterliggøres på Facebook

Efter offentliggørelsen af historien på BTs Facebookside er det væltet ind med kommentarer. Onsdag morgen har antallet rundet 1500, og de kan groft sagt deles i tre grupper:
Dem der latterliggør sagen, og gør sig morsom på den 25-åriges bekostning, og dem der tagger en ven og laver sjov ud af dét. Den sidste gruppe går i rette med de to andre grupper, og gør opmærksom på alvoren i sagen, og tager afstand fra de mange “morsomme” kommentarer.

En N. Milass Carlsen skriver: “Så kan man satme lade være og komme så klamme steder.. føj, han må ha ondt i sin røv.” Out & About har bedt hende uddybe sin kommentar, men hun tilføjer blot “Nej i kan jo læse den”.

L. Harboe kommer med denne kommentar: “Det er meget muligt at det er “normalt” i BDSM miljøet,men det er da ikke meningen ,der skal arme/ben eller en indkøbsvogn op i måsen… Til nød ,hvis det er hvad man har lyst til,at man kan putte en pølse ind hvor der kommer pølser ud… Meeeeen alt andet er vist ik meningen.” Heller ikke han har ønsket at uddybe sin kommentar.

B. Rasmussen kommer med denne melding: “selvfølgelig er det ikke sjovt, men helt ærligt, uanset hvad de er af seksualitet, så kan jeg ved grød ikke fatte hvad en arm skulle der, det er da sygt at gøre den slags, og for det andet så er det en affalds skakt og beregnet til at få skidt ud og ikke stoppe noget i.” Hun har heller ikke uddybet sin kommentar.

Endelig er der mange som C. R. Winther der tager afstand fra de mange “morsomme” kommentarer, og skriver følgende: “Sørgeligt at nogle har behov for at lave grin med dette. Et overgreb er forfærdelig uanset sexualitet. Helt ærlig hvor er folks empati for andre?”