SAMFUND

Uffe Buchard: Sådan undgår jeg kondomet

Uffe Buchard hader kondomer, men det afholder ham ikke fra sex.
Foto: Kanal 4 / screendump

Ikke alle er lige begejstrede for kondomer, og andre finder det lidt pinligt at tale om første gang man er sammen. Men det har modeguruen Uffe Buchard fundet en løsning på.

I en ny programserie på Kanal 4 kaldet ’Oraklerne’ kører Emil Thorup, Christian Bitz, Uffe Buchard og Søren Fauli rundt i landet for at give gode råd til kvinder i dilemmaer.

I premiereafsnittet møder de den 40-årige single Tali, som ofte møder mænd, hun har lyst til at have sex med. Men hvem har ansvaret for at få kondomet på plads? Tali oplever nemlig ofte, at mændene ikke er meget for at bruge kondom.

De fire kendisser er ikke i tvivl. Tali må selv tage ansvar, for det er noget mænd sjældent gør.

Men Uffe Buchard har også en anden vinkel på sagen. Han hader nemlig selv kondomer, så dem har han droppet.

”Jeg har vænnet mig til – fordi jeg hader kondomer – at være god til at tage akten i flere omgange. At man laver alle mulige andre ting den første, og måske også i virkeligheden anden, gang. Der er helt vildt meget, man kan gøre, som bygger op mod noget mere. Så kommer de (sexpartnerne, red.) også igen,” siger Uffe Buchard.

Han mener, at hvis man først har analsex efter et par gange, så kender man lidt til hinanden, og det gør det lettere at tale om hvorvidt man skal bruge kondom eller ej.

”Så kender man hinanden og kan faktisk godt lide hinanden. Så er det nemmere at snakke om kondom. Så er det sjovt og ikke mystisk,” siger modeguruen.

Kilde: BT