Tag med på gay-camping

Der bliver hygget igennem på en campingweekend.              Foto: Privat

Al slags vejr er campingvejr Det er noget gutterne i Gay og Bi Camping Europe kan stå indenfor. De afholdt en weekend i juni deres første campingevent.

Fem campingvogne rullede i sidste måned ind på Grønnehave Strand Camping ved Nyborg. Her skulle gruppens første campingevent finde sted og der var vogne fra både Jylland og Sjælland. Nye venskaber blev hurtigt skabt da forteltene skulle sættes op.

Det var Søren Rudow og Kristjan Pigsborg, der i vinters fik ideen til gruppen. De har gennem et par år dyrket deres interesse for camping.

“Jeg syntes dog, der manglede en gruppe, hvor man kunne dele erfaringer med homo og bi camping. Dyrke en fælles interesse for camping”, fortæller Kristjan.

“Man hører tit om folks rejser til Gran Canaria, Sitges eller Berlin, men sjældent om hvor man kan tage campingvognen med hen. Det er et af formålene med gruppen. Men det handler også om at møde nye mennesker og skabe nye sociale relationer. Da det sidste fortelt er ved at blive sat op, går snakken på kryds og tværs. Der er hurtigt opstået en god stemning blandt gutterne på pladsen, skønt nogle af dem aldrig har mødt hinanden”, uddyber Kristjan.

I løbet af weekenden er der arrangeret fælles morgenmad og om aftenen er der fælles grill i  en af forteltene. Desuden havde campingpladsen levende musik lørdag aften, til dem der havde lyst til en sving om.

“Selvfølgelig behøver man ikke deltage i alt. Men man kan nøjes med at deltage i de ting man synes lyder spændende”, fortæller Kristjan videre.

Første event en succes

Men at den første campingtur var en succes er alle enige om. Gruppens næste tur er allerede planlagt til weekenden 13.-15 august, hvor gruppen indtager Sejst Camping ved Silkeborg. Her er der gode muligheder for fællesture til Himmelbjerget eller en sejltur på en af søerne.

Det eneste det kræves for at deltage i gruppens campingevents er et telt eller en campingvogn. Man kan også leje en hytte på pladsen. De findes på mange campingpladser overalt i Danmark.

“Så kræves det naturligvis også, at man enten er gay eller bi. Det . Det gør det lidt nemmere, når det allerede er afklaret. Der kan jo godt ryge et par lumre bemærkninger afsted”, lyder det fra Kristjan.

Vil du vide mere om Gay & Bi Camping Europe, så kan du finde dem på Facebook her. Som medlem får de om alle gruppens events og kan komme med forslag til gruppens næste campingtur.

 

Læs også: Bryan Rice klar med sommer single