Bryan Rice klar med sommer single

‘Bryan Rice er vågnet på ny af Corona søvnen og er nu klar med singlen ” Yes to It All”. En sang som hylder post pandemi tiden og dem, der formår at se lyst på fremtiden på trods af det hele.

Danske Bryan Rice har netop sendt sin allernyeste single “Yes to It All” på gaden. En single Bryan selv har været med til både at skrive og producere. Ideen til sangen fik han efter en paneldebat om musikbranchens fremtid. Her nægtede paneldeltagerne at lade sig tynge af gravstemning og sorte udsigter. Et budskab der gav ham masser af ny gåpåmod.

“Så skrev jeg “Yes to It All” med Christoffer og Tina. Jeg bestemte mig for at singlen skulle ud så den kunne ledsage os ud af krisen- væk fra ulykken, mens vi danser og synger “, fortæller Bryan Rice, der for alvor slog sit navn fast med sangen “No Promises” i 2005.  En sang, der den dag i dag er en af de mest lyttede i Danmark.

“I slipstrømmen af krisetid, nedlukninger og pandemi, har jeg mødt en masse mennesker med et udpræget positivt syn på fremtiden, trods omstændighederne. Det gør et virkelig stort indtryk på mig. Hvis vi er ærlige omkring vores situation, siger højt, hvad vi har brug for og gerne vil. Så kan vi komme rigtig langt, og videre væk fra krisen og ind i den længe ventede danske sommer”, tilføjer den 43-årige sanger.

 “Jeg fik fornemmelsen af, at sidde en masse sammen i en redningsbåd på vej væk fra ulykken. Begynde at grine og holde en fest… et decideret “lifeboat party”.  Det fik mig til at tænke på, hvor vigtigt det er, at vi kommer godt videre fra sådan et chok som det her Corona har været”, fortæller Bryan Rice om sit seneste udspil, der i den grad emmer af sommer og sol.

“Yes to It All” er ude nu på alle platforme.

 

Læs også: Historisk bøssebar til salg