KULTUR

Star Factory lukker efter en måneds drift

Feststemte gæster blev i går mødt af lukkede døre og slukkede lamper hos den kun en måned gamle natklub, Star Factory.

‘Advokat Johan Schlüter har lukket stedet.’ Det var beskeden, som mødte folk i lørdags, ved indgangen til den nye homo-natklub, Star Factory. Det er kun én måned siden, at stedet åbnede med pomp og pragt med det ambitiøse ønske om, at højne niveauet i Københavns homomiljø.

Gæster, der ville have en hyggelig aften på den flotte natklub måtte altså se sig om efter alternativer. Cosy-ejer Camilla Lantz, der står bag Star Factory beklager lukningen og håber stadig at man finder frem til en løsning.

Camilla Lantz, der i forvejen har gaybaren Cosy i Studiestræde, proklamerede allerede inden åbningen af natklubben, at man ville henvende sig til alle dele af LGBT-miljøet. Da Out&AboutTV interviewede den foretagsomme natklubsejer på åbningsdagen, var hun fuld af optimisme og forventninger. Man har da også allerede haft udenlandske optrædener af blandt andet drag-trioen DWV og den tidligere Grand Prix-vinder Peter “DQ” Andersen.

I følge Camilla Lantz drejer det sig om, “uoverensstemmelser i ejerkredsen” bag klubben og det virker således klart, at man er uenige om, hvordan driften videre skal være. – Jeg håber på at der findes en løsning, da det københavnske homomiljø har brug for et sted som Star Factory, udtaler Camilla i en mail til Out&About.

Om det nu viser sig at den populære natklub må lukke dørene permanent efter kun én måned, må vi afvente at se. Out&About har ad flere omgange, siden i søndags, forsøgt at få en kommentar fra den kendte advokat Johan Schlüter, der står bag lukningen.

 

Læs også: Star quality på Star Factory