SAMFUND

Sportsstjerne: Jeg er biseksuel

Den amerikanske mixed martial art fighter Jeff Molina er sprunget ud som biseksuel.
Foto: Twitter

Den amerikanske MMA-kæmper Jeff Molina springer ud som biseksuel på Twitter.

Som den allerførste aktive Ultimate Fighter Champion- kæmper har den 25-årige amerikaner Jeff Molina på Twitter meldt ud at han er biseksuel.

“Jeg har prøvet at holde mit private datingliv ude af de sociale medier. Jeg har datet piger hele mit liv. Men jeg har også undertrykket følelser jeg har haft lige siden jeg gik til brydning i gymnasiet. Selv efter min drøm om at kæmpe i Ultimate Fighter ligaen er gået i opfyldelse har jeg undertrykt disse følelser” skriver Molina.

“Men fakta er, at jeg er biseksuel”, skriver Molina videre.

Revser MMA-fans

I opslaget på Twitter giver Molina også sportens fans en opsang.

“I en sport, hvor størstedelen af fansene er nogle homofobiske idioter, ville jeg egentlig ikke gøre det her på dette tidspunkt i min karriere’.

“Jeg vil være kendt for mine færdigheder i ringen og for at have dedikeret de sidste elleve år af mit på denne sport. Jeg vil ikke kun være ” ham den biseksuelle UFC-kæmper”.

“Jeg kender i sidste ende mig selv så godt og ikke mindst min moral. Jeg ved hvem jeg er som person. Ligeså megen had jeg modtager, ligeså megen støtte får jeg. Og det betyder fandens meget for mig”, slutter opsangen fra Molina.

Jeff Molina har tidligere båret shorts i regnbuefarver til sine kampe i UFC ligaen, hvor han kæmper i fluevægt.

Følg Jeff Molina på Twitter .

Læs også: Hvad vil det sige at være pige eller dreng?