Soft åbning for Masken Bar

Masken bar i Studiestræde har nu fået indrettet baren, så de kan overholde myndighedernes retningslinjer. Derfor prøver man nu med en ”blød” åbning søndag den 31. maj.

Personalet er bevæbnet med sprit, når Masken Bar igen kan slå dørene op for gæster, der hungrer efter en øl og social hygge i den lille bar i Studiestræde. Søndag den 31. maj kl. 14 er det endelig så vidt, her vil der være åbent til kl. 20, men allerede fra mandag vil man dog udvide åbningstiden til kl. 24.

For at alle kan føle sig trygge håber personalet på, at gæsterne vil følge deres anvisninger og undgå for megen nærkontakt og huske at spritte eller vaske hænder grundigt.

Næsten alle LGBT+ barer i København er med Masken Bars åbning nu igen åbne, efter Corona lukkede hele Danmark ned. Lige med undtagelse af Jailhouse Cph., der pga. stedets indretning ikke har mulighed for at overholde myndighedernes retningslinjer.

Derudover holder nat stederne Cosy Bar, G*A*Y Copenhagen og Never Mind også fortsat lukket, det samme gælder sex stederne Amigo Sauna og Body Bio.

 

Læs også: Corona: Smittefaren lukker LGBT+ stederne

Se også: Om Masken Bar