SAMFUND

Søger du kærlighed på landet?

Foto: privatfoto

Ægproducenten Allan savner en mand han kan vågne med søndag morgen og lave morgenmad til. Derfor er han med i den nye sæson af det populære datingprogram ”Landmand søger kærlighed”.

 

Når den nye sæson af datingprogram ”Landmand søger kærlighed” til sommer vender tilbage er det denne gang med den største diversitet blandt de medvirkende landmænd. Her håber den 45-årige ægproducent Allan, at han kan finde en kæreste. Han håber at finde manden i sit liv, der har lyst til at flytte ind på den firlængede gård fra 1846, hvor Allan bor sammen med sin hund. Allan bliver den første landmand, der leder efter en kæreste af samme køn.

Da Out & About træffer den travle landmand på telefonen vil vi naturligvis gerne vide hvilke tanker han havde gjort sig før han stillede op som den første homoseksuelle landmand i det populære tv-program.

”Det er selvfølgelig noget jeg virkelig har tænkt over. Jeg lever jo mit stille og rolige liv her på landet, og viser mig ikke normal så meget frem. Jeg er ingen gang sikker på at alle mine naboer og landbrugskollegaer ved at jeg er til fyre. Det er ikke noget vi som sådan har snakket om, men det finder de så ud af nu”, fortælle Allan.

”Jeg er opvokset på landet, og da jeg i sin tid sprang ud, kendte jeg ingen på landet der var homoseksuel, heller ikke på landbrugsskolen. Så på det punkt kunne man godt føle sig lidt alene.

Med min medvirken er jeg med til at vise, at der også findes homoseksuelle på landet. At ikke alle homoseksuelle er glitter og fjerboaer, som oftest stadig er det, der vises frem. Det er der selvfølgelig intet i vejen med. Jeg vil bare gerne vise, at man også sagtens kan være homoseksuel på landet og ikke kun i storbyen, som der er en tendens til, at alle søger imod.”

”Jeg håber, at jeg ved bare at være mig, kan skabe stille synlighed. Måske endda nedbryde nogle fordomme og tabuer hos nogen”.

Se Allans præsentationsvideo. Video: BLU/ TV2

Drømmeprinsen

Men hvorfor har Allan endnu ikke fundet sin drømmeprins?

”Datingmiljøet er lidt tamt ude på landet, ikke mange på Grindr. Så man skal yde en ekstra indsats for at møde nogen.  Det hele bliver en smule ekstra svært, for de fleste helst vil have en med en newyorker lejlighed i København. Her er regnbuemiljøet stort og der sker noget mere end herude på landet. Uanset seksualitet, kender man nok godt, at det kan blive lidt overfladisk at være på div. dating apps med videre. Programmet ser jeg som en ny og anderledes mulighed. Det kan være lidt svært at lokke folk ud til livet på en gård. Jeg er jo bare stille og rolige mig. Men jeg håber da på mange breve. Måske kommer der kun to – men pyt, bare den rette er i mellem”, slutter Allan.

 

Hvis du tror Allan kunne være lige den mand du mangler i dit liv kan du skrive et brev til ham via dette link.

 

Læs også: TV-stjerne springer ud som biseksuel