KULTUR

SLM åbner i Aarhus og København

Så er der igen mulighed for at mødes socialt, lufte læderbukserne og mødes med gutterne.

SLM har ligesom resten af landet været lukket ned på grund af corona. Men nu åbner både SLM i Aarhus og København. SLM Aarhus åbner lørdag den 23. maj og SLM København fredag den 12. juni.

Intet er som normalt, og det gælder da også for åbningen af de to SLM-klubber. I første omgang åbner nemlig kun baren og den øverste etage. Kælderetagen forbliver lukket. Myndighedernes krav bliver fulgt, og der er håndsprit til rådighed.

SLM Aarhus har afstandsmarkeringer, mulighed for handsker og sælger mundbind for fem kroner. Der er maksimalt plads til 20 gæster på samme tid, og der vil kun være åbent fra klokken 19.30-24.00.

SLM København holder åbent fredag og lørdag klokken 19-23, men kun for A-medlemmer. Der er maksimalt plads til 40 mennesker, inklusive de frivillige i baren og indgangen.

Se video fra SLM Aarhus

SLM er fetich-klubber, hvor du kan dyrke din fetich sammen med andre med samme eller tilsvarende interesser. I Aarhus beskriver SLM sig derudover som et sted, hvor du kan tage hen med vennerne og nyde en øl og hygge dig med de andre gæster.

Vil du vide mere om åbningen af SLM Aarhus, så har klubben lagt en video op på deres Facebook-side, med Mr. Rubber Denmark 2020, Jakob Rex. Du kan også søge generel information på slm-aarhus.dk.

I maj holder SLM Aarhus åbent lørdag den 23. maj og lørdag den 30. maj. I juni er der åbent både fredage og lørdage, klokken 19.30-24.00. Klubben meddeler desuden, at hvis alt går efter planen, forventer de at kunne åbne kælderetagen engang i juni måned.

Så selv om Søren Brostrøm mener, at ‘Sex er godt. Sex er sundt’, så må du vente lidt med at bolte dig i fristelser i darkroomet. Et skridt af gangen.

Se facebook-video hvor SLM Aarhus fortæller om åbningen.

 

Se også: Mister B: Fetich-miljøet i rivende udvikling