Se hvilke LGBT+ steder, der nu åbner igen

Så kommer der endelig lidt mere liv i LGBT+ miljøet når både cafeer og restauranter endelig åbne op igen på mandag. Out & About giver dig her et overblik over, hvilke steder der nu igen åbner op.

Oscar Bar og Cafe: Her har personalet brugt nedlukningsdagene på at friske lokaler op, så man er helt klar til at åbne igen mandag kl. 11. Der åbnes for både indendørs og udendørs servering.

Restaurant 1733: Åbner igen mandag den 18. maj kl. 11.30
I den kommende tid vil man på grund af smittefaren kun have et engangsmenukort, så gæsterne opfordres til at hjemmesiden som menukort. Gæsterne skal afspritte hænder ved ankomst og efter toiletbesøg.
”Genåbningen er super vigtig lige nu økonomisk set, men sundheden skal følge med, det er top prioritet. Det er det der sikrer os på den lange bane”, udtaler restaurantchef Peter Vedel Jensen til Out & About.

Centralhjørnet: Genåbner mandag kl. 12.

Kafe Knud: Holder lukket lidt endnu. Det skyldes dog ikke så meget corona, men en defekt faldstamme. Når den er blevet ordnet, så genåbner også Kafe Knud.

Cafe Trold: Genåbner mandag kl. 8
 

Disse steder åbner ikke endnu:

Masken Bar: Åbner ikke ”Masken Bar åbner ikke i denne omgang da det ikke kan hænge sammen økonomisk under de gældende retningslinjer”, skriver ejeren Bo Sørensen til Out & About.

Jailhouse Cph: ”Vi er klar til at åbne, hvornår det skulle være, men med de nuværende retningslinjer, er det desværre ikke muligt endnu”, udtaler barchef Niels Holm.

Lambda Odense: ”Vi skal lige have afklaret nogle økonomiske forhold, inden vi fastsætter en genåbningsdato”, fortæller talsperson og politisk ansvarlige Sarah Baagøe Petersen til Out & About.
”Vi og alle vores frivillige glæder os til at åbne dørene for gæster og appellerer naturligvis til at alle husker at følge de retningslinjer der er fremlagt fra myndighederne”, tilføjer hun.

SLM København: Her melder man en dato for genåbning ud i den kommende uge.

Disse steder åbner først i fase fire:

Cosy Bar, G*A*Y CPH, Vela, GBAR og Never Mind åbner først i fase fire senere på året.

Amigo Sauna: “Hvis vi ikke kan åbne helt i august, så åbner vi slet ikke. Jeg har lidt svært ved at se, hvordan vi skal overholde afstandskravet, når folk vil det modsatte”.
”Det vil betyde, at staten skal blande sig i seksuelle forhold mellem borgerne og så er vist tilbage i 60ne”, udtaler Zenon der ejer Amigo Sauna.

 

Mens Bar, KissKiss, Body Bio, Cafe Intime og SLM Aarhus har endnu ikke meldt noget officielt ud.