KULTUR

Så hvad sker der på SIX CPH under pride?

På Københavns nyeste LGBT+ bar SIX CPH i Kattesundet kan du allerede fra i aften fejre Pride-ugen til den lyse morgen. Der er nemlig åbent under hele Prideugen fra kl 05.00 til kl. 10.00.

Planen var i første omgang at holde længere åben under Pride-ugen, men det blev et stort nej fra kommunen. Men snydes skal ingen for en god efterfest til den lyse morgen. Og det var der ingen der havde noget imod.

Entreen er som altid gratis og det er de samme billige priser i baren, Chriss fra House Of Fruits og en kompetent dørmand, står for at  håndterer døren og den god musik. Baren er stylet til at være en fantastisk after-hours-bar, som mange har savnet i København. Måske bliver det en permanent ting 😉

Hvad sker der ellers på SIX i under Pride-ugen?

Onsdag er der som altid den populære karaokeaften med Eric og Jacob. Torsdag er det tid til et forrygende dragshow med Annie Rection og Karli Kuff. Fredag ​​overtager Milan Bambi fra Queer Music Agency dj-pulten indtil midnat. Så åbner vi dørene igen kl. 5.00 til kl. 10.00, så du kan gå direkte til paraden. Lørdag er vi med til gadefest fra 16-00 med djs og bar udenfor. Og endnu en gang åbner vi dørene fra kl. 05.00 til kl. 10.00. Alle arrangementer er selvfølgelig gratis.

Mere om SIX CPH finder du her.

Læs også: Kulturminister: Barbie film fremmer homoseksualitet