Rost Disney-serie får prominent homopar

 

Randall Leibovitz-Jenkins og Barry Leibovitz-Jenkins hedder de to fædre til pigen Maya i fortsættelsen af “The Proud Family- Louder and Prouder”.
Foto: Disney

Den roste serie The Proud Family: Louder and Prouder vender tilbage med en opfølger. Denne gang med seriens første homoseksuelle par, der får stemmer af Billy Porter og Zachory Quinto.

Den meget roste serie “The Proud Family” vender til februar tilbage med en spritny sæson på Disney +. Serien der gik mellem 2001 og 2005 vender i næste måned tilbage med en fortsættelse.  I fortsættelsen vil vi få præsenteret et have af nye og sjove karakterer. Billy Porter, der nok er mest kendt fra serien Pose og Zachery Quinto, som folk i Danmark nok mest kender fra Star Trek filmene ligger stemmer til det homoseksuelle par Leibovitz-Jenkins. De er adoptivforældre til den meget aktivistiske 14-årige Maya.

Serien følger livet for den 14-årige Penny Proud og hendes familie. Der er nye karrieremuligheder for hendes mor Trudy og vildere drømme for faren Oscar og selvfølgelig masser af nye udfordringer for Penny. Specielt en meget nysgerrig nabo gør livet sur for teenageren Penny.

Det ellers historisk konservative firma Disney har fået god presseomtale for den store LGBT+ repræsentation i både rollebesætning og karakterer.

Serien har denne gang et hav af gæstestjerner som Lil Nas X, Lena Waithe, Lizzo, Jane Lynch og skønhedsguruen Bretman Rock.

 

Læs også: Præsts nej til homovielser skaber atter engang debat