Regnbuekaffe: Derfor støtter 7-Eleven Copenhagen Pride

I denne uge vil din 7-Eleven kaffe blive serveret i en lidt anden indpakning end vanligt. Læs her hvorfor.

Kioskkæden 7-Eleven er hovedsponsor ved årets pride. Det markeres blandt andet ved at servere kaffe i regnbue-farvede kopper. Læs her, hvorfor kæden støtter op om arrangementet.

Hører du til det travle morgenfolk, der lige når at suse omkring din nærmeste 7-Eleven for at hente kaffe, inden du møder på arbejde? Så vil dine øjne måske studse lidt over den kop, din latte eller filterkaffe kommer i, næste gang du skal have dit koffein-skud.

Som hovedsponsor for Copenhagen Pride byder de københavnske 7-Eleven butikker nemlig på 40.000 kopper kaffe i regnbuens farver her i ugen op til priden, der officielt skydes i gang onsdag, og kulminerer med den store parade på lørdag.

Men hvorfor har man egentlig valgt at markere begivenheden med så tydeligt et statement som en regnbuefarvet kop?

– Priden er en fantastisk fest og fejring af frisind og mangfoldighed, og det vil vi gerne støtte og være en aktiv del af, siger Bo Velling-Theisen, marketingchef i Reitan Convenience Denmark A/S, selskabet bag 7-Eleven i Danmark.

– Vi er en del af bybilledet, og med byen som location for festlighederne finder vi det naturligt at være med til at markere festen med pynt, kopper, karaoke-event og meget andet, uddyber Bo Velling-Theisen.

”Dybt afhængige af opbakning”

Det er første gang paraden har en hovedsponsor, og hos Copenhagen Pride glæder man sig også over samarbejdet:

– Som frivillig forening er vi naturligvis dybt afhængige af opbakning og sponsorater fra erhvervslivet. Samarbejdet med 7-Eleven er direkte med til at sikre, at vi kan arrangere en Pride-festival, som er København værdig, siger Lars Henriksen, formand for Copenhagen Pride.

7-Eleven opfordrer alle, der ønsker at hylde mangfoldigheden til at tage et billede af den regnbuefarvede kop og hashtagge med #cphpride @7elevendk.

Copenhagen Pride kulminerer med den traditionsrige parade, lørdag 30. august.

 

Læs også: Homo-parade lokker virksomheder til