KULTUR

Nyt politisk ukorrekt podcast

Tue Elkjær og Kristian Gørup Justesen på “bagsædet”, hvor kaffen oftest bliver opgraderet til en espresso martini.
Foto: Jeffrey Hunter

2 københavner-bøsser og 1 gæst på køretur, med et fyldt barskab. Det er opskriften på det nye podcast ”Bagsædeslabberas”, der er blevet lanceret på Podimo, i dag den 7. oktober.

Bag det nye podcastet står Kristian Gørup Justesen (tidligere deltager i Den Store Bagedyst) og Tue Elkjær (stifter af Ugly Fat Magazine), som ligger politisk korrekthed på hylden, til fordel for personlige fortællinger om at være anderledes.

Hele podcastet er som en rullende kaffeslabberas med gode venner, og giver lytterne politisk ukorrekt underholdning og svar på spørgsmål, som de færreste tør spørge om.

Formålet med podcastet er at kaste lys på, hvordan andre mennesker oplever verdenen og undersøge, hvad diskrimination og forskelsbehandling egentlig er i praksis.

De to initiativtagere, tager i hver episode en ny gæst ud på en køretur, til en destination der kar relateres til gæstens liv. Under køreturen spørger Kristian og Tue bramfrit ind til gæstens livsstil, sociale udfordringer og deres mest slibrige røverhistorier.

I første episode af ”Bagsædeslabberas” er det model, stylist og blogger Ditte Vallø, der er med på bagsædet og hun taler ud om de modstridende forventninger, der er til hende i mode- og bloggerbranchen, som kvinde, forstadsmor, overvægtig og model.

De fik idéen på en fælles køretur til et sommerhus, hvorefter de udviklede ”Bagsædeslabberas” for at give eksponering til typer, man sjældent høre fra og hvor tonen gerne må gå under bæltestedet, og fordi de vil gøre op med kedelige, politiske korrekte diskussioner om social inklusion, der fokuserer på politisk korrekte mærkater.

Du kan høre ”Bagsædeslabberas” på Podimo.com/dk