KULTUR

Ny gay bar og nightclub i København

G*A*Y Copenhagen hedder Københavns nye bar og nightclub.  God service, smilende tjenere og en eksklusiv stemning skal sikre, at der altid er god grund til at feste igennem.

G*A*Y Copenhagen, der ligger i den tidligere homobar Pony, tyvstarter allerede med at have åbent fra torsdag den 23. januar. Inden da arbejdes der på højtryk for at få lokalerne klar til Grand Opening den 6. februar.

”Så kan vi lige få rettet de sidste detaljer til inden den ”rigtige” åbningsdag”, udtaler Bo Sørensen, der driver det nye homosted, sammen med Patrick Bissø.

Det bliver Patrick, der kommer til at være G*A*Y Copenhagens daglige leder. Han har gennem de seneste ti år samlet masser af bar erfaring på både Masken, Centralhjørnet og Be Proud.

G*A*Y Copenhagen, der ligger i Vester Voldgade 10 kun få skridt fra Rådhuspladsen vil i starten have åbent torsdag fra 16-03, mens der fredag og lørdag festes helt til kl 5.

Fredag og lørdag vil en DJ sørge for at starte festen op med masser af de sidste nye hits, godt mixet med både lidt house og homoklassikere.

Som udgangspunkt bliver det nye sted røgfrit. Dog vil der være to rygeborde med godkendt udsugning, så der er plads til alle.

Til Grand Opening festen den 6. februar vil der være masser af øl, vin, og bobler tilde mange nysgerrige gæster. G*A*Y Copenhagen byder også på lidt tapas.

”Der vil i løbet af aftenen være forskellig underholdning, som jeg dog endnu ikke kan løfte sløret for” afslører Bo Sørensen, der også driver Masken Bar.

”Men man kan ”like” vores side på Facebook, (GAY Copenhagen), så er man altid opdateret på, hvad der kommer til at ske”, tilføjer Patrick Bissø.

 

Læs også: Vinderen er: G*A*Y Copenhagen