KULTUR

Nøgenfest, dragnight, debat og sex på Roskilde

Roskilde

Anders Tolstrup har været på Roskilde Festival, hvor han har boet i Unicorny Campen sammen med en del andre festglade LGBT-personer.

Anders er til daglig medicinstuderende på SDU og forperson for foreningen Spectrum for LGBTQ – studerende i Odense. Her fortæller han om sit ophold på Roskilde:

– Hvordan var stemningen i lejren?

Vi har haft rigtig mange sjove fester og andre events. Det bedste udover de planlagte events, er når der spontant opstår en nøgenfest eller, når vi pludselig alle leger musicalstjerner og hopper rund på vores tribuner. De planlagte events indebærer fx feministisk debat og drag night.

– Var der mange der scorede, og hvad med dig selv?

Det er super fedt, at så mange LGBTere kender til campen og besøger os fra deres respektive camps, så der er da også blevet scoret en del i campen.  Det er lidt skørt at kunne høre 4 andre telte have sex på samme tid med en selv, men det griner vi lidt af, når vi stikker hovedet ud og hilser om morgenen.

– Hvilke bands var fedest at høre?

Vi har da også delt nogle fantastiske musikoplevelser sammen bla. gik der ret meget bøssebar i den til både Nicki Minaj og LE1F. Det er så svært at vælge en favorit koncert, men det er nok Seinabo Sey eller Disclosure.

– Kendte du mange i lejren?

Jeg har boet i Unicorny Camp i 3 år nu, så kender nogle folk fra de andre år i campen, men hvert år er der nye enhjørninger, som finder deres vej til vores lille græsplet.

Unicorny er for mig et årligt frirum, hvor vi debatterer og fester fri for dagligdagens forventninger. Nogle af os i campen er fremtrædende personer i LGBT miljøet i forskellige dele af landet. Det er fedt at indgå i et LGBT-miljø, hvor vi lader vores forskellige roller falde lidt i baggrunden.

Anders tog hjem i går efter en fantastisk uge.