KULTUR

Næstformand i Bevillingsnævn undskylder i Cosy-sagen

Næstformand i Bevillingsnævnet, Leif Donbæk (SF) undskylder, at man ikke partshørte Cosy, inden man indskrænkede barens åbningstider. Det skriver mx.dk.

Det havde været “god stil”, hvis Cosy var blevet partshørt i spørgsmålet om åbningstid, før Bevillingsnævnet sidste måned indskrænkede natklubbens åbningstid.

Det erkender næstformand i Bevillingsnævnet Leif Donbæk (SF) ifølge mx.dk.

– Personligt kan jeg godt følge dit argument om at det havde været god stil at partshøre inden vi traf en beslutning, skriver Leif Donbæk i en kommentar til Cosys indehaver Camilla Lantz på metroxpress Københavns Facebook-side.

– Det er jeg egenligt ked af at vi ikke gjorde, så det vil jeg i hvertfald gerne sige undskyld for og prøve at huske at spørger til i lignende sager fremadrettet, uddyber næstformanden i Bevillingsnævnet.

Også ramt af kortere bevilling

Dermed føjes endnu en udvikling til sagen om den historiske københavner-bar, der tidligere på måneden blev frataget fire timer af sin daglige åbningstid.

Cosy Bar er dog ikke kun ramt af indskrænket åbningstid. Som Out & About tidligere har beskrevet, er baren også ramt af ét års kortere bevilling.

 

Læs også: Masken og Cosy åbner ’Tunnel of Love’

Se også: Cosy Bar