Når familien bliver sat på pause

Brødrene Nikolaj og Jeppe ville bruge “Først til verdens ende” til igen at komme tæt på hinanden.
Foto: Peter Leth-Larsen/TV 2

I næste afsnit af TV2 programmet ”Først til verdens ende” kommer vi lidt tættere på brødrene Jeppe og Nikolaj. Nikolaj vil gerne tættere på sin bror igen fordi Jeppe har trukket sig fra familien efter han er sprunget ud som homoseksuel.

I afsnittet, der sendes mandag, får vi Jeppes ”coming out” historie, og hører om, hvordan han efterfølgende trak sig mere og mere fra sin familie.

Da Jeppe som 25-årig endelig sprang ud som homoseksuel, følte han sig meget anderledes og han vidste ikke rigtigt, hvem han skulle tale med.

”Jeg valgte derfor at møde folk i miljøet, hvor jeg følte, at jeg passede ind. Her mødte jeg søde og dejlige mennesker, som forstod, hvem jeg er og selv havde været igennem mange af de samme ting” fortæller Jeppe til Out & About.

”Desværre tænkte jeg ikke over, at jeg samtidig trak mig længere og længere væk fra min familie. De ville mig kun det bedste og prøvede flere gange at række en hånd ud”, tilføjer Jeppe.

Jeppes bror fortæller i afsnittet blandt andet, at han var glad for at Jeppe endelig sprang ud. Men på den anden side også var såret og ked af, at Jeppe dengang valgte at betro sig til brorens kone først.

Familien savner ham

Det går op for Jeppe, hvor meget familien savner ham og hvor meget de elsker ham, da broren i afsnittet fortæller om, hvordan han har oplevet det. Det kommer nemlig noget bag på Jeppe, hvor meget broren gerne ville have, at Jeppe stadig er en stor del af familien. Både for ham og hans drenge og for forældrene.

”For at finde hinanden og vores relation igen meldte min bror os derfor til dette TV2 program. Her kunne vi udover at genopbygge vores relation også rejse rundt i verden”, uddyber Jeppe.

“Jeg tror, at når man er sammen 24:7, og aldrig har været det før, så kommer man automatisk tæt på hinanden. Vi havde jo kun hinanden at sparre med på turen. Vores store opgave er at vedholde kontakten og gøre brug af hinanden efter vi er kommet hjem. Dette er lykkedes rigtig godt. Selvom vi begge lever en travl hverdag, så får vi alligevel brugt hinanden til råd, vejledning og støtte”, fortæller Jeppe.

”Først til verdens ende” kan du fange på TV2 på mandag kl. 20.00 eller på TV2 Play, hvor du også finder de øvrige afsnit. Læs mere om programmet her.

Læs også: Professionel norsk håndboldspiller springer ud