MrGay.dk 2003

Germany (i midten) er den tredje dansker, der kan bryste sig af MrGay.dk-titlen.
Foto: Bert Svalebølle

Ved en stor fest på Level i indre København den 14. august blev 35-årige Germany vinder af Out & About’s skønhedskonkurrence for bøsser.

Aftenens jury bestod af Britt Bendixen, Sandra Day, Marquis Marcel de Sade og Nikolaj Vraa, der på underholdende vis gav kritik og stemmer til MrGay.dk-deltagerne efter første disciplin, Talentshow.

Det var op til de knapt 300 fremmødte og feststemte tilskuere at stemme på deres favoritter ved de to næste discipliner, Underwear/Beachwear og Freestyle.

Vinderen Germany scorede point på sin maskuline fremtoning, da han strippede i Talentshow, og for sit romantiske sind, da han reciterede om ulykkelig kærlighed på sit franske modersmål under Freestyle.

I pauserne mellem de syv MrGay.dk-deltageres optrædende, var der fræk og flabet underholdning af London-stripperne Chip & Paul Grant.

Også de professionelle og underholdende konferencierer Ricky Lee & Fru Bergman bidrog til den gode stemning ved at kyle lidt parykker og vilde kostumer på og give den som Illusions og Charles G. med sange, som alle kunne synge med på.

Endvidere fungerede jury-medlem Nikolaj Vraa også som DJ fra showets start til slut.

Efter den nervepirrende afstemning blev alle deltagerne belønnet med gaveposer. Til vinderen og anden og tredje pladsen var der flotte rejsegavekort.

Germany er den tredje dansker, der kan bryste sig af MrGay.dk-titlen. Han er single og bor i Købernhavn, hvor han arbejder som kok.