KULTUR

Mr Gay-deltager hastet på hospitalet

Finalister i Mr Gay Denmark 2018 fulgte deres kammerat Daniel til ambulancen. Som det ses er Daniel ved godt mod, og laver V-tegn selvom han er i stærke smerter.
Foto: Mikael Costa

Finalisterne i Mr Gay Denmark 2018 blev fredag eftermiddag rystet af en ulykke, som sendte en af deltagerne på hospitalet.

Mr Gay-konkurrencen består af flere delelementer, og i dag skulle finalisterne fremføre et særligt talent, som de har forberedt.

Da det er Daniel Mortensen Jensens tur går det imidlertid galt, og han vrikker om på sin venstre fod, og falder til gulvet. Som det fremgår af billedet herunder, hvor Daniel ligger på ambulancebåren, sidder foden i en unaturlig vinkel. Herlev Hospital bekræfter, at foden er brækket.

Ifølge producer på Mr Gay Denmark Mikael Costa er Daniel ved godt mod, og i øjeblikket indlagt på Herlev Hospital. Daniel er ikke ude af Mr Gay Denmark 2018, da han blot mangler et interview med dommerpanelet. Om han bliver frisk nok til at deltage i lørdagens finale er endnu uvist, men han udtrykker optimisme omkring sine chancer.

Ulykken har berørt de øvrige deltagere, som over de sidste par dage under de mange øvelser og konkurrencer er kommet tæt på hinanden.

Fire deltagere har af personlige årsager trukket sig fra årets konkurrence, som herefter er med deltagelse af seks finalister. Dette er inklusiv uheldige Daniel. De resterende deltagere er Anders Bendiksen, Bjorn Dotzauer, Daniel Esmann, Daniel Mortensen Jensen, Niels Jansen og Tobias Klamer Petersen.

Finalisterne støtter deres kammerat Daniel Jensen, mens de venter på ambulancen.
Foto: Mikael Costa