KULTUR

Mødet med Sir Wombat og hans pony i Ørstedsparken

Sir Wombat stående, og hans pony Codi siddende.
Foto: Brian Kjær Capkan

Høje piskesmæld flænger luften efterfulgt af et udbrud af smerte… igen og igen… Det er ikke en sexnovelle du læser. Det er en sand beretning om et møde med to mænd i læder, to piske og en tredje mand på knæ.

Det er torsdag nat i Pride Week. Klokken er omkring 00.30, og skribenten er på vej hjem efter en lang dag på Pride Square, og vil skyde genvej gennem Ørstedparken.

Ved indgangen til parken, overfor Teglgårdsstræde, flænges nattestilheden af et højt piskesmæld efterfulgt af et udbrud af smerte. Det sker igen. Og igen… og bliver ved.

Nysgerrigheden tager kontrollen. Hurtigt ind i parken. Sanserne er skærpet, (piskesmæld igen) og der, oppe mellem kommunens redskabsskur og statuen af H. C. Ørsted, findes kilden til de uvante lyde.

Under en tændt lygtepæl står to mænd. Den ene er høj, nok over 190 cm, og maskulin, har sort skæg, og en knold af sort hår samlet i nakken. Han er iført læderharness, læderkilt og sorte læderstøvler.

Sir Wombat (Erik) stående, og hans pony Codi på knæ ved siden af sin master. Bemærk de to piske som Erik har snoet om halsen.
Foto: Brian Kjær Capkan

Klamrer sig til lygtepælen mens pisken rammer ham

Han klamrer sig til lygtepælen mens han får pisk af en anden mand. Ikke bare nogle små dab, men seriøse pisk. Ikke bare af én pisk, men to. På samme tid.

Manden med pisken er ikke helt så høj. Han er iført en sort læderkasket, læderseler, lædershorts, lange sorte strømper og sorte velpudsede læderstøvler. –Og så er han dekoreret med en masse tatoveringer.

Jeg sætter mig på en bænk lidt væk. De har vel ikke noget mod man kigger lidt? Ellers havde de vel fundet et mere diskret sted?

Enkelte mænd kommer listende forbi, men ingen stopper eller siger noget. Men alle kigger de mere eller mindre åbenlyst. Nede på græsplænen mod søen sidder tre-fire unge mennesker og hygger sig med et par øl mens en engangsgrill gløder rødt.

Piske-seancen fortsætter. De to mænd kender tydeligvis hinanden godt. Nogle gange får den lidt ekstra med pisken, og effekten udebliver ikke. Den høje træder væk fra lygtepælen. Ømmer sig, og går så tilbage, når han er klar igen. Eller han går hen til sin master og så krammer og kysser de lidt.

Det er fascinerende i al sin intensitet, og i den rolige varme sommernat skuer H. C. Ørsted storisk ind over Indre By. Han er sgu nok ligeglad.

Masteren mestrer med perfektion sine to piske. Igen og igen svinger han dem begge på samme tid. Ikke for at ramme den anden med det samme. Nej han kører et psykisk spil. Slår et par høje smæld i luften, og så lader han snerten af pisken kysse ryggen. Andre gange går han hårdere til værks, men hele tiden i fuld kontrol.

Not good

En ældre roma stiller sig ved siden af min bænk, og glor måbende med en stor pose tomme flasker i den ene hånd. ”Not good” siger han flere gange, men han kan tydeligvis ikke tage øjnene fra ”showet”. En begyndende bule ses i hans nussede træningsbukser.

Der er nu gået en tyve minutters tid, og masteren afslutter showet med et øreflængende smæld, som sender romaen på flugt med en hovedrysten.

Henne under lygtepælen begynder de at tale sammen, og det er tydeligt, at seancen er ovre.

Jeg går hen til dem, og ønsker dem med et smil en fortsat god aften. Men det forstår de ikke. Det viser sig at de er fra Californien.

Vi falder i snak. Piskene holdes heldigvis i ro om nakken på masteren.

“Did you like the show?”

Det må jeg jo indrømme. Vi snakker om piske, smerte, fetish og fascination. Det er en ny verden for mig.

Men hvem er de så?

Tre puppies og en pony

Masten hedder Erik (33) stavet med dansk K. Men hans baggrund er native american og latinsk. Hjemme i Californien kendes han som Sir Wombat, og han har fire i halsbånd som han siger. Tre puppies og en pony. Det er ponyen han har med til Danmark.

Hans pony hedder Codi (26), og han er lidt tilbageholdende til at begynde med. Når jeg henvender mig til ham søger hans blik mod Erik. Med et lille nik får han tilladelse til at tale med mig. Efterhånden tør han op, og jeg kan tale frit med dem begge. Codi er halv svensker, og kunne sagtens spille med i Vikings.

Piskene er i øvrigt af læder, og 130 cm lange. Erik demonstrerer sine færdigheder igen, og mens jeg farer sammen ved den brutale lyd smiler Codi blot og ser kærligt på Erik.

Codis ryg bærer tydeligt præg af både nye og gamle sår og ar.
Foto: Brian Kjær Capkan

Interview og blowjob

Jeg fortæller dem, at jeg er redaktør på OAonline, og at jeg synes det kunne være en fascinerende historie at bringe. Cool siger de, og spørger straks, om jeg vil have et par billeder. Det får jeg.

Billederne er spontane, og i brændpunktet mellem fascination og professionalisme vinder forvirringen. Men Codi kender sin plads. Han sætter sig straks ved fødderne af sin master.

Havde der bare været en rigtig fotograf til stede… så du må nøjes med billeder der er taget med telefonen.

Efter billederne er taget snakker vi videre, og bedst som jeg begynder på mine notater kommer en mand gående.

Han er ude på noget. Det ses på ham. Han smiler, og jeg opdager, at jeg har set ham en del gange før i miljøet.

Han stopper op, og kigger begejstret op og ned af Erik og Codi. Han træder hen til Erik, og få sekunder senere er han på knæ, og har hans pik i munden.

Det er sgu en ny situation. Men interviewet fortsætter, og mens der bliver guffet løs, og Erik med et fast tag om nakken på manden presser sig langt ned i halsen, taler vi videre.

Jeg fumler vildt med kuglepennen, og mine notater er praktisk talt ulæselige.

Hjemme i Californien opfatter Erik og hans tre puppies og ene pony hinanden som en familie. De bor ikke sammen, men deres liv sammen er centreret om Erik som deres master.

Sikke en pony

Mandens interesse vender sig mod Codi, som han også gerne vil smage på. Men det afviser Erik. Da manden alligevel forsøger at liste en hånd op under Codis kilt træder han et skridt tilbage, og siger det ikke er tilladt.

Efter lidt snak og lidt mere blow på Erik smutter manden videre ud i natten, og jeg står igen alene med de to.

Det er efterhånden langt over kl. 2, og det er på tide at komme videre. De skal næste dag til bryllup i Esbjerg, og jeg følger dem ned på Hovedbanen for at købe billetter.

De sædvanlige unge fyre hænger ud omkring Rådhuspladsen, men ingen siger noget til to amerikanere i læderoutfit, og et par piske der er af og til smælder højlydt. Men de glor… meget.

En træt gruppeselfie på Pride Square på vej mod Hovedbanegården. Fra venstre Codi, Brian Kjær Capkan og Erik.
Foto: Codi

På Hovedbanen får vi hevet billetter ud af automaten, og de skal videre til deres hotel med taxa. Om jeg vil med?

Årh den er svær! Deres fetish er fascinerende, men i praksis er jeg ret vanilla. Tanken om pisk og læder og hvad pokker de ellers har med i kufferten hjemmefra, er mere skræmmende end tiltrækkende, og jeg takker pænt nej. Måske jeg ikke er så overbevisende, for Erik siger bestemt:

”Codi, show him!”

Og som den gode og lydige pony han er, løfter Codi op i sin læderkilt… sikke en pony!

Erik lader pisken smælde endnu en gang, og den udvalgte taxachauffør hopper en halv meter, før han smækker døren og kører dem til deres hotel.

 

Læs også: Din guide til sex i Ørstedsparken