ANMELDELSER

Med sex som våben

Bøger: Hvad styrer dit liv? Indimellem gør sex, hvilket kan give udfordringer. Det emne tager Anne-Marie Vedsø Olesen fat på i seks noveller. Hvilke ulidelige situationer kan vores drift rent faktisk sætte os i?

Vi kender det alle, midt i vores hverdag er der pludselig en drift som tager over. En drift som vi godt ved ikke er rationel, men vi kan enten handle på den eller ej. Ikke alle drifter er smadder smarte, og det er uden tvivl omdrejningspunktet for Anne-Marie Vedsø Olesens noveller.

Forskellige sider af samme sag

Driften kan være mange ting, og kan misbruges. Om det er driften til alkohol, sex eller mord. Vi har garanteret alle sammen flere steder, hvor vi synder i hverdagen, men i novellerne i ‘drift’ er det lidt mere ekstreme, end det vi kender fra vores egne verdner. Novellerne er gribende og overraskende.

Tænder jeg på kvinder?

En af det helt store oplevelser var, at læse den allerførste historie i bogen. Novellen hedder ‘Tip’ og handler om en kvindelig politiker, som vil afskaffe prostitution. Hun besøger den kvindelige prostituerede Tip, og bliver grebet af hendes kvindelighed ved første håndtryk. Hovedpersonen bliver så grebet af Tip, at hun tager tilbage, men kan en politiker som vil afskaffe prostitution selv betale for en tur i kanen med Tip?

Åben novelle-verdenen 

Hvis du har lyst til at træde ind i novellernes verden, så skal du starte her. Anne-Marie Vedsø Olesen skriver godt, og du har lyst til at læse den næste novelle, så snart den sidste er læst. Jeg er så glad for at 2 feet entertainment har samlet hendes historier i en bog, og selvfølgelig krydser jeg fingre for mange flere novellesamlinger fra Anne-Marie Vedsø Olesens hånd.

Info:

“Drift” af Anne-Marie Vedsø Olesen  ude nu på forlaget 2 Feet Entertainment

Læs også: Den lesbiske katte-napper