Madonna helt tæt på

Madonna fra dokumentarfilmen MADAME X.
FOTO: Ricardo Gomes

Den længe ventede dokumentarfilm, Madame X, giver et sjældent indblik i popikonets Madonnas seneste turne. Filmen får eksklusiv verdenspremiere i Danmark d. 8 oktober.

Madonna er uden tvivl en af verdens største superstjerner. Nu får vi lejlighed til at følge hende helt tæt på i den nye dokumentarfilm – Madame X, som er filmet i Lissabon i Portugal.

Madame X er navnet på Madonnas frygtløse persona, en hemmelig agent, der rejser verden rundt for at kæmpe for frihed og bringe lys ind i verdens mørke afkroge. Og liveshowet og filmen præsenterer både nye numre og kendte hits.

Hele 48 artister er på scenen under Madame X showet. Blandt andet også Madonnas børn og musikere og dansere fra hele verden. En tour der fik meget positive anmeldelser fra både fans og medier. Et show, der desværre ikke bragte Madonna til Danmark.

Nu er der så mulighed for at se showet på Paramount +, der den 8. oktober blænder op for dokumentarfilmen, der får eksklusiv verdenspremiere i Danmark. Samme dag som filmen har premiere i USA.

Det er popikonet Madonna, der selv har skabt og instrueret The Madame X Tour.

Så er det bare at “Strike a Pose”.

Mere om Paramount + finder du her.

Læs også: Midt om natten i ny version