SAMFUND

LGBTQ+ Sønderborg får ny bestyrelse

LGBTQ+ Sønderborg har fået ny bestyrelse.
Foto: LGBTQ+ Sønderborg

Foreningen LGBTQ+ Sønderborg har på en generalforsamling valgt ny bestyrelse. Samtidig vedtog generalforsamlingen at udvide bestyrelsen til seks personer.

En af de nyere LGBT+ foreninger i Danmark LGBTQ+ Sønderborg har afholdt den årlige generalforsamling. Foreningen, der har base i Sønderborg har til formål at skabe netværk for LGBTQ+ personer i Sønderjylland og Nordtyskland.  Det gør man blandt andet ved at afholde mindst to event hver måned.

Den nye bestyrelse består af
John Brandt
Niels Christian Aahøj Bech
Sissel Vinther
Cira Clement
Auður Ósk Róbertsdóttir
Michelle keldorff

Hvilke poster de valgte får afgøres den 23. februar, hvor den nye bestyrelse holder konstitueringsmøde.

Den nye bestyrelse for nok at se til. Datoerne for årets Sønderborg Pride Week er allerede lagt. Prideugen ligger i år fra 21.-26. august. En uge der kulminerer med den store pride parade gennem Sønderborgs gader lørdag den 26. august. Sidste år blev den velbesøgte pride uge truet med sabotage. Det blev heldigvis ikke til noget, da politiet forud for paraden fandt frem til de skyldige og kunne anholde fem mænd i alderen mellem 22 og 60 år i centrum af Sønderborg. Fire af mændene har ingen forbindelse til lokalområdet mens den 60-årige er fra Aabenraa.

Find mere om LGBTQ+ Sønderborg her.

Læs også: PrEP On-Demand