SAMFUND

Lang kø foran Never Mind Night Club på åbningsaften

Der var en lang kø foran Never Mind Night Club på åbningsaftenen.
Foto: Never Mind

København får endelig et tiltrængt LGBT+ dansested med åbningen af Never Mind Night Club.

 LGBT+ miljøet i København har endelig fået et tiltrængt dansested. Efter at G.A.Y CPH måtte lukke tidligere på året og Never Mind Bar måtte skrue alvorligt ned for musikken på grund af naboklager har der ikke været et reelt dansested. Det roder Never Mind Night Club nu bod på.

Den nye Never Mind Night Club er placeret på Axeltorv 3 centralt i København lige overfor Tivolis hovedindgang. Stedet har plads til 300 gæster og her er der plads til at skåle med på musikken, selvom den nu er noget sværere at overdøve.

Mange udfordringer

“Vi blev klart overvældet af alle de småting, der dukker op når man starter et projekt af den kaliber”, fortæller bestyreren Marcel Juul Östergreen til Out & About om processen at stable en ny natklub på benene.

“Ved første øjekast var forventningerne, at vi kunne genbruge meget af det eksisterende inventar, men efterhånden som vi begyndte at pille, så stod det snart klart, at vi måtte strippe hele lokalet og starte fra bunden. Så stort set alt er nyt – toiletter, gulve, bar – ikke at forglemme lys- og lydanlæg. Så der er tale om en helt ny klub. Og så kan vi endelig imødekomme et stort ønske fra vores gæster om mere plads”, uddyber han.

Og forventningerne har været store til det nye sted.

“Det er altid svært med forventninger. Man kan have nogle forretningsmæssige mål og en forhåbning om, at man laver noget som gæsterne kan lide. Vi har ført meget af de velkendte farver, dekorationer og ikke mindst personale med. Vi har heldigvis mange fantastiske loyale kunder, som har stået os bi igennem de sidste mange år. Og der kommer hele tiden nye til. For ikke at tale om alle turisterne, der kigger forbi. Responsen har været helt enorm og langt over hvad vi havde turde håbe på”, fortæller Marcel Juul Östergreen.

Derfor var han og personalet da også spændte på åbningsaftenen.

Indgangen til den nye Never Mind Night Klub.
Foto: Marcel Juul Östergreen.

Stor åbningsaften

“Åbningsaftenen var selvfølgelig præget en smule af manglende rutiner i nye omgivelser for personalets del. Men meget kan løses med et smil – (og vi er gode til at smile på Never Mind!) Og klubben var fyldt til bristepunktet fra start til slut. Det samme gjaldt for resten af åbningsweekenden, lørdag og søndag. Og herfra er det gået bedre end forventet, så det styrker følelsen af, at vi har ramt det meget godt”, lyder det fra en glad bestyrer.

Åbningsweekenden var også lidt varmere end forventet, og det er selvfølgelig noget vi allerede nu er i gang med at udbedre, så det fortsat skal være en fornøjelse at besøge os. Men vi nåede stort set de mål vi havde sat op til åbningen. Nu handler det kun om få kosmetiske ting, der skal rettes til. Og så dukker der jo løbende småting op, som også kan rettes. Her tænker jeg mest på rutiner bag baren, og på gulvet”, tilføjer han.

Responsen på de Never Minds sociale medier har været overvældende.

“Både med lykønskninger, idéer, jobansøgninger og gæsternes egne billeder fra klubben. Mildest talt en strøm af kærlighed. Noget som hele holdet på klubben er ydmyg og taknemmelige for”.

Der var fyldt godt op på dansegulvet på åbningaftenen.
Foto: Marcel Juul Östergreen

“Vores faste team af dj’s fortsætter også, og vil sørge for gang i dansegulvet torsdag, fredag, lørdag, plus ved særlige lejligheder. Og så kan man jo stadig booke plads, hvis man vil forkæle sine venner på sin fødselsdag eller vise kollegerne, hvordan man fester igennem. Det er bare at skrive og spørge – tjek vores hjemmeside eller sociale medier”, lyder opfordringen fra Marcel Juul Östergreen.

Mere om Never Mind finder du her.