SAMFUND

Kampen for et Mangfoldighedshus i Aalborg

Kampen om et Mangfoldighedshus i Aalborg er skudt i gang.
Foto: Facebook

Aarhus har  LGBT+Huset og West Coast Pride har startet et sted op. Nu er ønsket, at Aalborg også får sig et regnbuefarvet hus.

Længe har LGBT+ personer i Aalborg Kommune manglet et samlingspunkt, hvor de kan møde ligesindede. Med Aalborgs baggrund i kultur og diversitet mener en gruppe borgere at det er en opgave Aalborg Kommune bør prioritere.

Med kampagnen “Mangfoldighedshus i Aalborg” er arbejdet med at få et hus, hvor  hvor diversitet og tværfagligt arbejde er i højsæde. Huset skal sikre bedre inklusion af LGBT+ personer og andre minoritetsgrupper og hermed forbedre trivslen for disse.

Derfor er der søndag den 26. september indkaldt til en aktion på Gammeltorv mellem 14-16. Håbet er at så mange som muligt møder op og støtter formålet.

Her vil der være taler, artister og underholdning.

Masser af støtte

Bag aktionen står bl.a. foreningen, LGBT+ Nordjylland, medlem af Aalborg Byråd Tobias Bøgeskov Eriksen og det generelle LGBT+ miljø.

Du kan læse meget mere om målet og aktionen på Facebook under navnet “Mangfoldighedshus i Aalborg.

Her kan man se at der udover støtte fra lokale foreninger også er støtte fra blandt andre Aarhus Pride, LGBT+ Danmark og Lev og Lad Leve.

Læs mere om det hele her.

 

Læs også: Skæv sex, magt og kroppe i Aarhus