KULTURRAINBOW BUSINESS DENMARK

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary til Danish Rainbow Awards 2020

H.K.H. Kronprinsesse Mary i sin tale ved Rainbow Awards 2019.
Foto: Theis Nybo

Rainbow Business Denmark inviterer for 12. år i træk til Danish Rainbow Awards.

Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary er også i år blandt gæsterne til Danish Rainbow Awards. Her skal Kronprinsessen uddele Rainbow Business Danmarks Ærespris. Blandt gæsterne er også Ligestillingsminister Mogens Jensen.

Kronprinsesse Mary var i sidste måned en af årets hovedtalere ved Copenhagen Pride Show 2020 og udtalte ved den lejlighed, at hun er stolt over at bo i et LGBT+ foregangsland som Danmark. Derfor er det kun naturligt, at det netop er Kronprinsessen, der får æren af at overrække årets ærespris. Hvem der modtager den store ærespris er endnu en stor hemmelighed. I øvrigt er æresprisen den eneste pris, som der ikke kan stemmes på. Modtageren indstilles af Rainbow Business Danmark.

Det er 7. år i træk at det store LGBT+ awardshow, den 30. september afholdes i Cirkusbygningen i København. I år er det op til værterne Abdel Aziz Mahmoud og Ibi Støvring at guide publikum og tv-seerne gennem det store show. På trods af at coronaen, har gjort mange ting umulige lover arrangørerne en festlig aften fuld af musik, indslag og prisuddelinger.

Du kan stadig nå at være med til at bestemme, hvem der skal løbe med de eftertragtede priser. Det kan du gøre ved at klikke lige her. Så er det bare om at gå på jagt blandt årets mange værdige nominerede.

AFSTEMNINGEN ER SLUTTET!

Danish Rainbow Awards sendes den 2. oktober på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY

 

Læs også: Stem til Rainbows Awards 2020

Læs også: Danish Rainbow Awards får ny dato grundet covid-19