SAMFUND

Grindr afslører, hvor der vises flest nøgenbilleder

Grindrs logo.
Foto: PR

Den populære datingapp Grindr har frigivet data om, hvor der sendes flest nøgenbilleder og hvilke lande, der har flest aktive og passive brugere.

Datingappen Grindr, der har over tre millioner daglige brugere har netop offentliggjort data, der afslører hvor brugerne udveksler flest nøgenbilleder. Nye tal fra den populære dating app, der hovedsageligt henvender sig til homo- og biseksuelle samt trans- og queerpersoner afslører at brugerne i Australien, Kina, USA, Storbritannien og Brasilien er mest villige til at sende deres mest afklædte billeder.

Mere end en milliard billeder udveksles gennemsnitlig om måneden, inklusive 82 millioner billeder med tidsbegrænsning på appen, der blev lanceret i marts 2009 .

De nye data afslører også, at Filippinerne, Colombia, Argentina, Israel og Indien er de lande med den højeste procentdel af aktive. Mens du i lande som Vietnam, Sydafrika, Kina, Peru og Polen finder en overvægt af passive.

San Fransisco ligger helt i toppen når det gælder profiler med ansigtsbilleder. Her er et ansigtsbillede på profilen det mest foretrukne.

Paris, New York, Sao Paulo, London og Los Angeles er de byer med flest Grindrbrugere.

Grindr ejes siden 2018 af det kinesiske spilfirma Kunlun Group. Selkabet besluttede dog i 2020 for et milliardbeløb at sælge 98,59 procent af sit ejerskab af Grindr til det amerikanske holdingselskab San Vicente Acquisition. En aftale der endnu afventer de amerikanske myndigheders godkendelse.

Tjek Grindr ud her.

Læs også: København får ny regnbuebar