KULTUR

Genopsætter nærværende dansk LGBT+ dramatik

Heroin på Zangenbergs Teater.
Foto: Pressefoto

Stykket Heroin på Zangenbergs Teater er ”et must see”, skrev Out & Abouts anmelder, da stykket havde premiere i sidste måned. Nu genopsættes stykket fra 8. december. Du kan se forestillingen med rabat i samarbejde med Zangenbergs Teater.

Zangenbergs Teater genopsætter nu på opfordring stykket ”Heroin”. På papiret egentlig bare en kærlighedshistorie mellem to mænd. Men den stormende forelskelse og afhængighed, ender dog med at ødelægge dem begge. Seks stjerner blev forestillingen belønnet med af Out & Abouts anmelder.

Fra tirsdag den 8. til lørdag den 12. december har du igen muligheden for at se spændende dansk LGBT+ teater på Zangenbergs Teater i København. Her har de arbejdet hårdt på at få plads til en genopsætning af stykket ”Heroin”, der i sidste måned spillede for udsolgte huse.

Heroin handler om to mænd Markus og Martin. De møder hinanden, drages, forelskes, lever forelskelsen ud. De ønsker hver især at binde sig til den anden, og så alligevel ikke. De kommer sammen, går fra hinanden, kan ikke undvære hinanden, finder sammen igen, stiller betingelser for at indgå i forholdet igen. Lover hinanden evig troskab, vel vidende, at de hver især har svært ved at holde det. Det handler om at være afhængig af et stof eller et andet menneske, men det handler også om at komme ud af sit misbrug, eller ud af et forhold, som måske ikke altid gør en godt.

Fik du ikke fat i billetter første gang, får du nu igen chancen for at se stykket ”Heroin”. Alt hvad du skal gøre når du bestiller billetter på info@zangenbergsteater.dk er at skrive LOVE i emnefeltet og du får billetter til 65 kr. kontra de normale 135 kr. billetterne ellers koster.

Læs også: Heroin på Zangenbergs Teater er ren afhængighed

Se spilletider her.