SAMFUND

4. december

Regnbuekravlenissen til den 4. december. Tegning: Sebastian Soelberg.

4. december

Så er vi nået til fredag den 4. december. På Out & About kan du læse om transkvinder, der trods et internationalt forbud mod at spille kamp bydes velkomne hos danske rugbyklubber. Zangenbergs Teater byder på en lækker teateroplevelse med genopsætningen af “Heroin” . Et nyt stykke dansk LGBT+ dramatik, som vor anmelder mener er et af årets “must see” stykker. Out & About tilbyder i samarbejde med Zangenbergs teater billetter med rabat. Men du skal skynde dig. Der er stor efterspørgsel på billetterne til stykket, der spiller fra den 8. – 12. december.

 

På søndag trækker vi lod om flotte præmier fra Ezzo.dk, Homoware.dk, flotte julekort fra Sebastian Soelberg og bøger af forfatteren Bjarne Lundis i vores pakkejulekalender. Det eneste du skal gøre, er at like vores side på Facebook og skrive, hvad du gerne vil læse om på vores side. Så er du automatisk med i lodtrækningen om en ekstra julegave. Vi trækker lod hver søndag og den 24. december.

Det trækker vi lod om 6. december:

Gavekort til Homoware

+ en kalender for 2021 med Francois Sagat.

PUMP! nye jockstrap model PLAY

+ Addicted mundbind fra EZZO.dk

Et sæt jule kort fra Regnbuekravlenisser af Sebastian Soelberg

Bogen Ret til Kærlighed af Bjarne Henrik Lundis. En bog om betydningen af de juridiske og politiske fremskridt  for LGBT + personer. Har de gjort det lettere  at leve det liv, de vil og elske den, de gerne vil?

 

Læs også: Genopsætter nærværende dansk LGBT+ dramatik

Dagens LGBT+ historie.