KULTUR

GAG-time

Omon Breaker til venstre og Bazooka Babe til højre.
Pressefoto.

Til GAG’s syvende fest på Module den 28. juli kan man opleve den ukrainske kunstner 𝗢𝗠𝗢𝗡 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗘𝗥 på Main Floor.

Under sin intense tid som DJ, producer og promotor sigter han efter at manifestere sig i den nye ukrainske generation af techno-producere, hvor han kombinerer EBM, oldschool, trance og hård techno i sine værker, altid på udkig efter et slagkraftigt moderne lag. Han holdt to fester på den anerkendte Otel Club og var resident på Kyiv’s LGBT+ venlige klub Crest, indtil den lukkede.

Til anden akt på Main Floor kan man opleve den Berlin-baserede kunstner 𝗡𝗢𝗡 𝗥𝗘𝗩𝗘𝗥𝗦𝗜𝗕𝗟𝗘.

Siden starten har Non Reversibles diskografi inkluderet fremragende udgivelser på kendte labels som Soma, ARTS, Children of Tomorrow og andre.

For kort tid siden påbegyndte han også en ny satsning ved at lancere sit eget aftryk, Non Reversible Structures, med det formål at drive hans vision og signaturlyd til nye højder.

Til at lukke Main Floor sørger 𝗛𝗔𝗥𝗠𝗜𝗡𝗔 𝗞𝗟𝗔𝗡𝗚 af Technoasis-kollektivet for en ordentlig finale for denne aften.

Til åbningen af Main Floor er 𝗠𝗘𝗧𝗢𝗩𝗜𝗖, også fra Technoasis-kollektivet, så forvent nogle høje niveauer af energi allerede fra starten.

På Kiosk Floor er 𝗧𝗢𝗡𝗡𝗬 𝗟𝗜𝗟𝗝𝗘𝗡𝗕𝗘𝗥𝗚 tilbage til endnu en storslået rejse gennem housemusiken fra åbningen til klokken fire. Fra klokken fire til lukning er det københavner 𝗖𝗘𝗥𝗝 fra Peccāvī-kollektivet der tager over.

Vært for denne aften er 𝗕𝗔𝗭𝗢𝗢𝗞𝗔 𝗕𝗔𝗕𝗘, der beskriver sig selv som ”en københavnsk dragperformer med en tungen-i-kind humor, en solid tøset smag og et hjerte af guld”.

 

Se mere om eventet her.

Billetter i forsalg.