Fyr & Flamme sætter fut i Rotterdam

Fyr & Flamme på vej mod Eurovision i Rotterdam.                                                                                         Foto: Liza Petersen

Fyr og Flamme skal i dag “øve sig”, når det for første gang er Danmarks tur på Eurovisionscenen i Rotterdam

Den danske duo Fyr og Flamme, der består af Laurits Emanuel og Jesper Groth er nu ankommet i Rotterdam, hvor de i dag for første gang skal afprøve deres “Øve os på hinanden” på den store Eurovisionscene.

De to festlige gutter er klar til at give den en på skallen og kæmpe for en af de eftertragtede finalebilletter til Danmark, når det bliver alvor torsdag i næste uge Her skal den danske duo som bekendt på scenen som de allersidste i den anden semifinale. Her er der som i den første semifinale ti finalepladser at kæmpe om.

Stemningen var høj da Emanuel og Groth mandag tjekkede ind i lufthavnen for at flyve til Rotterdam, hvor den store sangkonkurrence finder sted i år. Her var den  danske duo klædt i ens rød-hvide træningsdragte.

“Vi er så klar. I klædt dyre solbriller og billige underbukser”, fortalte de to gutter fra Fyr og Flamme til Out & Abouts udsendte.

I år bliver Eurovisionoplevelsen dog en del anderledes for Fyr og Flamme og de øvrige deltagere. De skal nemlig ud over de meget få officielle arrangementer og prøverne i AHOY arenaen i Rotterdam opholde sig på hotellet.

Derfor var der også blevet pakket ekstra “legetøj” med i kufferten, som holdet kan fordrive ventetiden med.

“Vi har indkøbt et strandtennissæt, så vi ikke kommer til at kede os alt for meget”, fortæller Laurits Emanuel til Out & About.

 

 

Læs også: Kings and Queens klar med årets show