KULTUR

Kings and Queens klar med årets show

Værter ved årets Kings and Queens show er Lathisya Adore og Bjørn Hannibal.

 

For ottende år byder Kings and Queens på en forrygende og festlig aften på Vestegnen.

Årets udgave af Kings and Queens byder igen på en bred vifte af spændende entertainere, når tæppet den 12 juni for ottende år går op i kulturhuset Kilden i Brøndby. Dragqueens, dragkings, sangere og komikere  gør deres til, at du får en festlig aften. Overskuddet går som altid til LGBT + miljøet. I år samles der igen ind til kondomer i nattelivet.

”Vi byder i år for første gang velkommen til Felicia Bye Adore, sangerinden Tanya Holst og mavedanserinden Silje. Jeg ved, at vores altid oplagte publikum vil tage godt imod dem”, fortæller formanden for Kings & Queens teamet Jack Eriksen.

Der bliver naturligvis også til et gensyn med gamle kendinge som Jack King, Sasha Moon og Zelena Darkness. Og som altid ville intet Kings and Queens show være komplet uden Tove Hansen.

”Hun er gået hen og blevet helt kult på vores scene. Jeg glæder mig altid til at se, hvad hun finder på”, tilføjer Jack Eriksen.

Værterne

Årets show ledes af Lathisya Adore, som netop har været nomineret til en Zulu Award, for hendes medvirken i TV2 udsendelserne ”Far med fjerboa. Hun får støtte af Bjørn Hannibal, der vandt Big Brother i 2013 og var finalist i Sukkerchok 2018 på TV2. Her var han blandt ti af landets mest passionerede og dygtige amatører, der dystede i slik og desserter . Bjørn er atter tilbage på Kings and Queens scenen, hvor han var vært ved det allerførste show for otte år siden.

”Sidste år var vi nødt til at flytte showet til efteråret på grund af frøken Corona. Et show der trods tiden blev en bragende succes og vi er stolte over at vi fik gennemført showet uden et eneste rapporteret tilfælde af Covid-19.  Så I kan forvente jer et vildt, rørende, sjovt, frækt og ikke mindst Corona-sikkert show for jer alle sammen”, slutter Jack Eriksen.

Billetter kan du købe her. De koster 150 kroner.

Mere om Kings and Queens finder du her.

Sidste år kunne teamet bag Kings and Queens overrække en check på 12.000 til kondomer i nattelivet.                                      Michael Kjeldsen fra Rainbow Business Denmark, Mikkel Hedegreen fra Kings and Queens, Niels Holm fra Rainbow Business Denmark, Andy Grysbæk fra AIDS-Fondet og Jack Eriksen fra Kings and Queens. Foto: Bert Svalebølle

 

Læs også: Fede beats til sommerens åbning af samfundet