KULTUR

En modig ‘plus size’ Mr. Gay Europe-kandidat

MrGaydk, Danni Sigen foran sin salon.
Foto: Exeptional photo

Det kræver sit at stille op til en konkurrence, hvor du ved, at alle vil dømme dig på dit udseende. Også selv om konkurrencen handler om meget mere end dét.

27-årige Danni Sigen er MrGay.dk og dermed Danmarks kandidat ved årets store Mr. Gay Europe-konkurrence. –Faktisk er han hele Skandinaviens kandidat, da ingen af de andre skandinaviske lande stiller med en kandidat. Måske det giver Danni flere stemmer fra de nordiske broderlande som ved Eurovision?

Danni har aldrig lagt skjul på, at han er en ’plus size’ med lidt ekstra på sidebenene. Og derfor er han da også glad for, at badetøjsrunden er afskaffet ved årets Mr. Gay Europe.

”Jeg tilmeldte mig før jeg vidste det, men blev alligevel lettet, da jeg fandt ud af, jeg slap for det. Jeg er plus size nu men for bare et halvt år siden, var jeg decideret fed. Jeg har blandt andet tabt 22,5 centimeter i livvidden, så der var altså lidt at tage af.

Selvom jeg er stolt af mit træningsresultat, synes jeg måske stadig bare ikke, jeg er klar til at rende rundt i badetøj sammen med ti mænd, der højst sandsynligt er meget veltrænede,” fortalte Danni tirsdag.

Danni er meget åben omkring sit vægttab. Og han håber det kan inspirere andre. Derfor har han sendt os et billede, som viser ham før og efter vægttabet.

Danni Sigen før og efter hans intense træningsindsats i foråret. De mange timer i træningscentret har båret frugt, og man forstår den glæde Danni udstråler på billederne.
Foto: Danni Sigen.

Danni Sigen er tidligere i dag taget til Sverige, hvor første del af Mr. Gay Europe finder sted i forbindelse med Stockholm Pride.

I aftes bragte TV2 Lorry et indslag om Dannis deltagelse i Mr. Gay Europe. Du kan se indslaget her.