SAMFUND

Dragshow og mangfoldige vælgermøder

Mizz Privileze
Mizz Privileze er værtinde ved tre regnbue-vælgermøder.
Foto: Privat

Er du klar til at sætte dit kryds? Mangfoldige vælgermøder giver dig chancen for at blive klædt på til beslutningen i stemmeboksen.

 

Der er i fuld gang i valgkampen til kommunalvalget, der afholdes den 16. november 2021 i alle landets 98 kommuner. Politikere, der prøver at blive hørt, mere eller mindre kreative valgplakater pryder byerne, for kampen om kæderne, sker lige nu.

Måske ved du endnu ikke, hvem du vil stemme på. Har du brug for at vide lidt mere om kandidaterne, endda med dine regnbuebriller på, så har du nu muligheden – i hvert fald i Sønderborg, Viborg og Aalborg.

Aktivist-foreningen: Lev og Lad Leve, står bag tre regnbue-vælgermøder, der ikke kun skal gøre dig klogere på dit kryds, men også giver dig en festlig aften.

Værtinde på vælgermøderne er den populære dragqueen Mizz Privileze. Måske har du allerede fanget, at det ikke er et helt standard sid-på-røven-og-lyt-i-to-timer-på-politikere-møde.

Det hele er interaktivt og kombineret med speed-dating og lyttesessions med en mere klassisk paneldebat. Kommunalpolitik handler om at gøre de enkelte byer og kommuner bedre. Men hvordan sørges der for, at der er plads til alle, uanset køn eller seksualitet? Det er temaet på alle tre aftner.

Tre vælgeraftner

I Sønderborg er det onsdag d. 10. november kl. 16.60-18.00 på Heidi’s Bier Bar. Du skal slå et smut forbi Rabalder Bar, fredag d. 12. november kl. 16.30-18.00, hvis du er i Viborg og i Aalborg skal du besøge Cafe Ulla Terkelsen London, lørdag d. 13. november kl. 15.00 17.00. Sidst nævnte sker i et samarbejde med LGBT+ Nordjylland.

Mizz Privileze er kendt for, at der er fart over feltet, samt en høj energi og med lyst til at underholde og provokere sit publikum. Så helt stille af sig kan det ikke gå, med hende som ordstyre.

Alle tre steder leverer hun også et dragshow senere på aftenen, og i Aalborg er der også dømt disco. Der fyrrer DJ MORFAR op for musikken med alle “regnbuehits” fra 70erne og til i dag Så en oplagt mulighed for at tage et smut på dansegulvet resten af aftenen. Naturligvis imens du lader vælgermødets debat bundfalde sig i dine tanker.

Hvilke politikere, der deltager ved de enkelte møder kan du se på Lev og lad Leves Facebookside under begivenheder.

Find dem her.

Læs også: Skal du stemme på en LGBT+ kandidat?