RAINBOW BUSINESS DENMARKSAMFUND

Donation til glidecreme

Niels Holm, forperson for Rainbow Business Denmark, Lars Christian Østergren, direktør for Aids-Fondet, Lotte Kehlet fra Aids-Fondet og Jack, formand i Kings & Queens.

Med en donation på over 26.000 kroner til Rainbow Business Denmark kan der nu indkøbes glidecreme til LGBT+ værtshusene.

Kings & Queens afholdes hvert år den anden weekend i juni, et velgørenhedsshow i kulturhuset Kilden i Brøndby. Næste gang er 11. juni 2022.

”Overskuddet fra Kings & Queens velgørenhedsshow i 2020 og 2021 på over 26.000 kroner betyder, at vi kan taget et kvantespring i projektet. Grundet Covid-19 har forbruget af kondomer været begrænset på værtshusene, hvilket betyder, at vi på nuværende tidspunkt har kondomer nok til og med 2022. Derfor kan vi med de midler, som Kings & Queens har rejst, købe over 25.000 breve med glidecreme, som vil blive fordelt hurtigst muligt. Glidecremen er en vigtig del af sikkerheden ved brug af kondomet,” siger Niels Holm, forperson for Rainbow Business Denmark.

Direktør for Aids-fondet, Lars Christian Østergren, roste de frivillige og værtshusene for deres bidrag til arbejdet for sikker sex og understregede vigtigheden af opgøret med stigmatisering af personer med hiv.

 

Læs også: Kings and Queens klar med årets show

Se også: Aids-Fondet