KULTUR

Dickpics og hookup apps

Foto: Collage

Hvordan er det at være bøsse i 2015? Rigtig mange bruger de såkaldte hookup apps, men hvordan opfører vi os på dem? huffingtonpost.com har undersøgt sagen, og vi vil dykke ned i resultaterne.

Undersøgelsen

Hoffingtonpost.com har undersøgt bøssers adfærd på de såkaldte hookup-apps som Grindr, Tinder, Scruff osv. Undersøgelsen inkluderer resultater fra 4.000 bøsser i en periode på en måned.

Dickpics

De fleste bøsser har ifølge en ny undersøgelse sendt et dickpic. 83% for at være helt præcis. Det betyder altså, at langt de fleste bøsser har taget et foto af deres pik, gemt det på deres telefon og sendt det til en fremmed fyr, som de højst sandsynligt aldrig kommer til at mødes med i virkeligheden.
Har du før modtaget et dickpic uden at have spurgt efter det? Det har du højst sandsynligt, lige som du sikkert også selv har sendt et billede af din pik til en anden fyr.

Ungt kød

Det er langt overvejende de 18-30-årige, som er online på de forskellige hookup-apps. Kun 9% af alle de adspurgte var over 50 år gamle. Til gengæld var 73% under 40 år gamle og 26% var under 25 år gamle.

Hvad søger du?

Når bøsserne logger på de forskellige hookup-apps, er det ikke kun for at knalde. 18% svarer, at de ikke ønsker at mødes med dem, de skriver med, men kun gør det for underholdningens skyld. Det vil altså sige, at du ikke skal tage det personligt, hvis du bliver afvist af 18% af dem, du skriver med.
45% foretrækker en date og ikke et hookup, mens 24% svarer, at de udelukkende søger hookups.

Ærlig om størrelsen

Når bøsser skal have sex, er mange optaget af størrelsen på deres sexpartners pik. Selvom de fleste godt ved, hvad personen i den anden ende ønsker at høre, når de spørger: “er den stor?” så svarer kun 3% at de overdriver størrelsen af deres pik. Det betyder enten, at bøssernes pikke er så store, at de ikke behøver overdrive, eller også betyder det, at bøsser ikke indrømmer, at de overdriver.
Til gengæld står det værre til med ærligheden, når det kommer til andre fakta. 31% af bøsserne lyver, når de bliver spurgt om deres alder, højde og vægt.

Den store kærlighed

Kan man finde den store kærlighed via Grindr? Faktisk, så svarer 71% af bøsserne, at de er kommet i et forhold med en fyr, de har mødt via en hookup-app.

 

Læs også: Sådan afviser du på dating-apps på en pæn måde

Se også: De bedste LGBTQ dating apps til Android og iOS