Danish Rainbow Awards 2019 nomineret til Tvprisen i kategorien Bedste Event

H.K.H. Kronprinsesse Mary ved Danish Rainbow Awards 2019.
Foto: Theis Nybo

LGBT+-miljøets store årlige prisuddeling i Cirkusbygningen – Danish Rainbow Awards – er blevet afholdt af Rainbow Business Denmark i over ti år og blev for første gang vist på TV i 2019.

I samarbejde med TV2 ZULU, Warner Bros Danmark og Cirkusbygningen inviterede LGBT+-miljøet for første gang hele Danmark med til den store prisuddeling, hvor Kongehuset, regeringen og spydspidser i LGBT+-miljøets forenings- og erhvervsliv var repræsenteret.

“Der skal lyde en stor tak og tillykke til alle vore frivillige og samarbejdspartnere, Tv2 Zulu, Warner Bros Danmark og Cirkusbygningen, samt vore sponsorer. Vi glæder os enormt meget til næste års show, hvor indstillingerne til nomineringerne allerede er i gang,” siger Rainbow Business Denmarks forperson, Niels Holm til Out&About og fortsætter:

”Interessen for LGBT+-personers rettigheder, trivsel og kultur er vokset i takt med, at vi synliggør og fejrer de personer, som gør en forskel. Derfor er Danish Rainbow Awards et vigtigt event, hvor vi hylder de personer, hvis indsats skaber trivslen og kultur for seksuel- og kønsminoriteter.”

Tvprisen, der hylder årets bedste programmer og største præstationer, bliver holdt lørdag den 18. januar 2020 i Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København V.

Se mere her.


Danish Rainbow Awards 2020

Danish Rainbow Award 2020 finder sted den 22. april 2020 i Cirkusbygningen i København. Du kan frem til 6. januar 2020 nominere dine favoritter til Danish Rainbow Awards 2020 og være med til at hædre dem, der gør en særlig indsats for LGBT+-miljøet.