Countrystjerne springer ud

T.J. Osborne (th) danner sammen med sin bror John Osborne The Brothers Osborne.  Foto Brothersosborne.com

Den amerikanske country superstjerne T.J. Osborne, der er forsanger i den populære duo The Brothers Osborne er sprunget ud. ”Jeg er meget komfortabel med at være homoseksuel”, udtaler han i et stort interview.

I et interview med magasinet Time fortæller den populære countrystjerne for første gang offentlig om sin seksualitet.

”Jeg har det helt fint med min seksualitet og jeg har personligt ikke noget imod at tale om noget jeg ikke har problemer med”, udtaler han til magasinet.

Osborne der sammen med sin bror i 2012 dannede bandet The Brothers Osborne er flittigt spillet på de amerikanske countryradiostationer. De er flere gange blevet nomineret til Grammys og har vundet et hav af country musik priser.

Åbne homoseksuelle countrymusikere findes der ikke mange af.

”Jeg er da lidt spændt på, hvordan vore fans vil reagere på nyheden. Min bror har vidst det i årevis”, fortæller T.J Osborne.

Osborne er også spændt på, hvordan det skal gå når bandet kan turnere igen.

”Jeg tror ikke det vil være et problem i de store byer, men i landdistrikterne er jeg da nysgerrig på, hvordan det kommer til at gå”.

En af bandets store hits ”21 Summer” handler faktisk om et homoseksuelt forhold, som Osborne havde i begyndelsen af tyverne.

”Dengang var jeg stadigt i skabet. Jeg var bare sur og ingen vidste hvorfor. Nu kan jeg heldigvis fortælle, hvorfor jeg er ked af det. Der er så mange gange, når jeg har sunget den sang, at jeg har haft lyst til at græde”, fortæller Osborne i interviewet.

Osborne ser frem til den frihed, som beslutningen om at springe ud i offentligheden vil bringe med sig.

”Det er jo en stor del af, hvem jeg er- den måde jeg tænker og handler på. Nu kan jeg åbent skrive om kærlighed og den jeg elsker”, slutter Osborne.

 

Læs også: De skal styre årets danske Melodi Grand Prix fest

Lyt til The Brothers Osbornes sang ” 21 Summer” her.