Copenhagen Winter Pride Week 2020

Vanen tro er der Copenhagen Winter Pride her i februar måned. Det varierede program kulminerer med en Winter Pride-fest lørdag den 22. februar.

Den første Winter Pride blev afholdt i 2015. I modsætning til sommerens pride er Copenhagen Winter Pride primært indendørs.

Copenhagen Winter Pride Week 2020 præsenterer et nyt og alsidigt program med både nationale og internationale aktivister, oplægsholdere og fagpersoner.

Se hele programmet for Copenhagen Winter Pride Week 2020 her.

Fokus er i år lagt på de positive oplevelser, som vi LGBT+ personer har – ikke kun med os selv og med hinanden, men også med samfundet og under temaet empowerment skabe indhold gennem sociale events og opløftende oplæg. Hvilket vil sige en bred vifte af faglige og kulturelle arrangementer som samtalesaloner, foredrag, oplæsninger, filmvisninger og oplæg.

Der er niveaufri adgang til næsten alle rum ved hjælp af elevator og/eller rampe. Dette gælder dog ikke Salon K.

Copenhagen Winter Pride Week finder sted fra 17.-23. februar 2020 og afsluttes ugen med en stor fest lørdag den 22. februar.

Læs også: Copenhagen Pride lancerer Danmarks første Winter Pride

Til sommer ligger Copenhagen Pride Week 18.-23. august 2020 og byder på gratis koncerter, debatter, workshops, fester og arrangementer, som hylder mangfoldighed og kærlighed og gør os klogere på både os selv og hinanden.