KULTUR

Copenhagen Pride ansætter ny kommunikationschef

Christian Vincent ny kommunikationschef i Copenhagen Pride
Christian Vincent.
Foto: Stefan Varga

Christian Vincent Jung tiltræder 1. marts stillingen som ny kommunikationschef for Copenhagen Pride.

Som led i den overordnede omorganisering af Copenhagen Pride, har man besluttet at skille kommunikation og fundraising ad, så hver afdeling kan fokusere på deres kerneopgave.

Det er ikke første gang, at Christian bidrager til Copenhagen Prides arbejde; han har tidligere siddet som bestyrelsesmedlem for Copenhagen Pride inden sin flytning til Holland i 2015.

Læs også: Vinderen er: Copenhagen Pride!

Valget af den nye kommunikationschef er truffet ud fra motivationen for at ville afspejle Copenhagen Prides visioner for fremtiden og sikre en stærkest mulig organisation.

Jeg er rigtig glad for at kunne byde Christian Vincent velkommen i Copenhagen Pride. Han er et enormt passioneret, engageret, energisk menneske, som besidder alle de kvaliteter, som er prideaktivismens kerne. Samtidig er han en fantastisk kommunikator og eminent til at udnytte sit netværk, som vi, som organisation vil kunne få stor gavn af.   Christians erfaring og aktivistiske baggrund i både ind- og udland er et ideelt match med Copenhagen Pride,” udtaler forperson for Copenhagen Pride, Lars Henriksen.

Som led i omorganiseringen af Copenhagen Pride har vi valgt at skille sponsor- og kommunikationsarbejdet ad,” fortæller forperson Lars Henriksen – to områder der tidligere lå sammen under ét. ”Thomas Ramussen har efter mange år i med begge ansvarsområder, ønsket at fokusere og bruge sine kræfter på fundraising og sponsoraktivering. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Thomas for hans store og ihærdige arbejde. Det glæder mig samtidig, at Thomas fortsætter som en stærk og erfaren del af vores pride-team, og vil er her til at tage del af overleveringen til den nye kommunikationschef.

Christian Vincent fik i 2014 Axgil Aktivistprisen for YouTube videoen ”It’s not okay” om anti-propagandaloven i Rusland.

Se også Copenhagen Prides hjemmeside.