Buens Bogcafé er poppet op i Aarhus

Buens Bogcafe er på et kort gæstespil i Aarhus. Åbner en Pop-Up shop hvor du kan få købt din LGBT+ litteratur til juledagene.

En lille julehilsen fra Aalborg er landet i Aarhus. Med sig har den et hav hav af bøger, der dækker hele regnbuen.

Sikken voldsom trængsel og alarm, det er koldt, og man må gå sig varm! Julehandlen er i fuld gang og det er med at holde styr på alle familiemedlemmernes ønskesedler. Har du f.eks. fået købt alle julegaver?

I denne uge er Danmarks LGBT+ boghandel Buens Bogcafé, der normalt holder til i Aalborg, poppet op med  et juleskud i julesmilets by Aarhus. De har taget et bredt udvalg af regnbuelitteratur, merchandise og deres gode julehumør med.

Så mangler du en julegave, en ekstra mandelgave, eller lidt at fordybe dig i, imens du smækker bene op imellem jul og nytår, så er det måske her du kan finde inspiration. Pop Up shoppen har frem til lørdag den 17. december lånt Cafe Harepus gamle lokale i Studsgade og fyldt det med masser af LGBT+ læsestof.

Bogcafeen i Aalborg er naturligvis også stadig åben. Der kan man også nyde roen med en god kop varmt eller let at spise. Kender du ikke (Regn)Buens bogcafé, så er de en lokalejet boghandler i specialiseret i at forhandle både nyt og brugt LGBT+ litteratur.

Buens Bogcafe er ejet af de to Aalborg lokale queer-personer: Emma og Kristine. Emma er uddannet ingeniør indenfor User Experience Design og er ansvarlig for teknik, tal og caféen. Kristine er uddannet bibliotekar og tager sig af sociale medier, eventbooking og boghandlen. Bogcafeen der åbnede i 2021 blev allerede samme år belønnet med erhvervsprisen ved Danish Rainbow Awards.

Vil du være sikker på de har lige netop den LGBT+ bog du står og mangler, råder bogcafeen dig at sende en mail på forhånd.

Der er åbent hverdag fra 11.00 til 17.30.

Mere om Buens Bogcafe finder du her.

Læs også: Vær den du vil med Cirkus Jul