KULTUR

Betty Bitschlap indbyder til pølsefest med et nyt remix album.

Betty Bitschlap har rystet posen og er nu klar med et forrygende remix album.
Foto: Pressebillede

Danmarks ukronede club-dronning Betty Bitschslap klar med et remix album, der nok skal få sat gang i byens clubs efter den lange coronapause.

Betty har på ingen måde ligget på den lade side trods af Corona. Så hun er selvfølgelig klar med et remix-album, der igen kan fylde dansegulvene på byens clubs.

The Sausage Party- The Remix Album hedder det nye album der er fyldt med de fedeste beats, discofeel og pumpende uptempo numre. Albummet indeholder 8 spritnye remixes, skabt til fest, og udgivet sammen med klubbernes genåbning for at fejre dette.

Første single, Disco Loving Bitch oser da også af feststemning i det nye Studio 54 remix.

Bag Betty Bitschlap er skuespilleren Anders Bilberg. Ham kunne vi senest opleve på TV2 ZULUs Store Drag Dyst, hvor han sammen med fire andre garvede dragqueens skulle forvandle og lære fem kendte mænd op i dragens ædle kunst. Og senest til World Priden, hvor han optrådte på samme scene som MØ og Todrick Hall.

Mon ikke dette album stimulerer både øregangene og får gang i danseskoene.

Albumcoveret til det nye Remix Album er skabt af kunstneren Duhriative, og består af tidligere Betty Bitschlap albumcovers blandet sammen på en ny måde.

Betty Bitschlap  – Saugage Party – The Remix Album er ude nu på alle platforme, hvor du henter din musik.

Mere om Betty finder du her.

Læs også: Som smør i øregangene – Atlantis rejser sig igen