Berørt ambassadør sagde farvel og tak

Dr. Stephen DeVincent, Lars Gade – tidligere vært ved Axgil Gay Galla, og ambasssadør Rufus Gifford.
Foto: Pilu Ottosen

Det var en bevæget amerikansk ambassadør der torsdag sagde farvel og TAK til det danske LGBTQ-miljø ved sin årlige Pride-reception i Ambassadørresidensen ‘Rydhave’.

Revl og krat fra det danske LGBTQ-miljø var torsdag inviteret til den årlige pridereception hos den amerikanske ambassadør Rufus Gifford og hans mand Dr. Stephen DeVincent. -Og den ligeså kendte ambassadørhund Argos, som blev klappet og aet til den store guldmedalje.

Alle er på fornavn med Rufus, og han er en mand det er svært ikke at holde af.

I sin korte velkomsttale var han tydeligt bevæget, og man kunne mærke hans kærlighed til manden Stephen DeVincent, da han omtalte deres bryllup i København. “Det var været de tre bedste år i vores liv, og det bliver en trist dag den dag vi rejser hjem til USA”.

Efter velkomsten underholdt Bryan Rice, og der blev minglet og smalltalket i ambassadøresidensens store have. -Intenst overvåget af kameraer og storiske “jakkesæt” med øresnegle og buler under armhulerne.

Hvor mange gruppebilleder og selfier Rufus og Stephen deltager på efter receptionen er svært at sige, men hver eneste fik et strålende hvidt smil og varme ord.

Læs også: Afskedsreception for Rufus og Stephen

Se også: USA’a ambassade i Danmark.