KULTUR

AXGIL livestreames fra Cirkusbygningen

AXGIL GayGalla 2015 livestreames også!
Foto: Poul Hermann

Skulle du sidde i Timbuktu eller af andre årsager er forhindret i at købe billet til årets store LGBT-fejring, AXGIL GayGalla, så fortvivl ikke.

Out&About TV sender hele showet med interviews fra ‘rød løber’ allerede fra kl 1930 på onsdag! Både Marianne Jelved, Medina og den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, er blandt de mange kendte ansigter, som tropper op onsdag aften i Cirkusbygningen. Du kan stadig købe billet. Link i bunden af artiklen.

Det er første gang eventet livestreames og man er ikke bange for, at det stjæler billetsalg.
– Jeg tror, hvis man ønsker at se det storslåede show, som vi glæder os til at præsentere for publikum, så er man til stede i Cirkusbygningen, fortæller PR-ansvarlig, Jan Kjær fra AXGIL GayGalla

Det er derimod en god mulighed, hvis man sidder langt væk fra København eller af andre grunde ikke har fået købt billet til den store aften. I går kom det frem, at Medina skal overrække en af priserne og flere andre kendisser har også meldt sin ankomst.

– Vi havde stor succes med at livestreame fra sommerens pride, hvor vi have fast studie midt på Vesterbrogade på Hotel Guldsmeden Carlton og et overraskende stort antal fulgte med på livesendingen, fortæller webtv-redaktør for Out & About, Mark Hildebrandt.

Sendingen starter altså klokken cirka 1900-1930 onsdag og fortsætter til projektørlyset slukker.

– Maria Maud Borup Petersen vil være vores ‘rød løber’-reporter og vil før showet begynder samt i pausen, interviewe udvalgte gæster og klokken 20.00 stiller vi så om til hovedsalen i CIrkusbygningen, slutter Mark Hildebrandt, som også afslører at der vil blive udloddet et par cd’er med alle sangene fra det forestående Melodi Grand Prix, udover sendingen. Du kan følge med  fra denne link på onsdag.

Out & Abouts webredaktører liveblogger for øvrigt også hele aftenen på facebooksiden, så der er rig mulighed for at følge med på alle elektroniske platforme på onsdag.