Aarhus Pride aflyst

Regnbueflagene må blive i skabet
Regnbueflagene må blive i skabet.
Foto: Pixabay.com

Corona-pandemien har fået folkene bag Aahus Pride til at tage konsekvensen af situationen allerede nu og de har aflyst årets Pride, der skulle have fundet sted i begyndelsen af juni.

Den store mangfoldighedsfest, der hvert år i juni tiltrækker mange mennesker til Danmarks næststørste by bliver for første gang siden 2012 ikke til noget.

 ”Vi tror simpelthen ikke på, at vi om to måneder kan eller må samle tusindvis af mennesker i Aarhus Midtby og holde en megafest bagefter. Det er med stærkt mismod og blødende, modstræbende hjerte, men også med en klar erkendelse af, at det er det rigtige at gøre,’ udtaler Mona Linaa, der er talsperson for arrangørgruppen bag Aarhus Pride, i en pressemeddelelse om aflysningen.

”Aarhus Pride er fuldstændig afhængig af de mange, mange mennesker, virksomheder og organisationer, der hvert år lægger en indsats og støtter op om Aarhus Prides hyldest til mangfoldigheden. De fortjener også at få en klar udmelding. Det er ærgerligt, men vi forventer at komme stærkt igen i 2021”, uddyber Mona Linaa.

Næste års Pride er allerede programsat til Grundlovsdag den 5. juni 2021 med start kl. 11 på Bispetorvet i Aarhus.

 

Læs også: Sådan kan corona påvirke sommerens prides

Se også: Aarhus Pride på Facebook