SAMFUND

5. december

Dagens regnbuekravlenisse.   Tegning Sebastian Soelberg.

 

5. december

I morgen trækker vi for første gang lod om de flotte præmier i årets Out & About – julekalender. Så du kan sagtens nå at være med og måske redde dig en ekstra julegave. Inden da kan du læse om den canadiske skuespiller Elliot Page, der i denne uge er sprunget ud som transperson. En både modig, men nødvendig udmelding, som vil give mange andre, der befinder sig i samme position en kendt person at se op til.

På søndag trækker vi lod om flotte præmier fra Ezzo.dk, Homoware.dk, flotte julekort fra Sebastian Soelberg og bøger af forfatteren Bjarne Lundis i vores pakkejulekalender. Det eneste du skal gøre, er at like vores side på Facebook og skrive, hvad du gerne vil læse om på vores side. Så er du automatisk med i lodtrækningen om en ekstra julegave. Vi trækker lod hver søndag og den 24. december.

Det trækker vi lod om 6. december:

Gavekort til Homoware

+ en kalender for 2021 med Francois Sagat.

PUMP! nye jockstrap model PLAY

+ Addicted mundbind fra EZZO.dk

Et sæt jule kort fra Regnbuekravlenisser af Sebastian Soelberg

Bogen Ret til Kærlighed af Bjarne Henrik Lundis. En bog om betydningen af de juridiske og politiske fremskridt  for LGBT + personer. Har de gjort det lettere  at leve det liv, de vil og elske den, de gerne vil?

 

Læs også: Genopsætter nærværende dansk LGBT+ dramatik

Dagens LGBT+ historie.