KULTUR

Redaktionen anbefaler 14/8 – Ny queer pride art

Pride Art blev sidste år en del af af det mangfoldige program for Copenhagen Pride Week. Her er det et værk af queerkunstneren Hugugo, som udstillede sidste år i Pride Art teltet på Nytorv.        Foto: Klaus Koenig

Danmarks største Pride er i fuld fart. Copenhagen Pride har en konfettibombe af et program, fyldt med farverige fristelser. Hver dag, hopper en fra Out and About’s redaktions ned i gryden og kommer med en særlig anbefaling. Det kan være et af de helt store highlights, eller en af de små skæve. Det et jo ikke størrelsen det kommer an på.

Hvad: Pride Art – Official åbning

Tid: mandag 14. august kl. 17-20

Hvor: Pride Art teltet Nytorv.

Vær med når snoren klippes over til åbningen af gruppeudstillingen A Part of Us. En udstilling, der undersøger betydningen af at stå inde- eller udenfor fællesskab, og foreslår kunsten som et rum, hvor vi kan mødes på tværs af livserfaringer og identitet. Åbningen markeres med en tale.

Pride Art kom først på Copenhagen Pride Weeks program sidste år. Det skal blive spændende at se ny og udforskende eller provokerende queer kunst samlet på et og samme sted. Måske du hr kan finde et nyt og spændende queer mesterværk til væggen derhjemme.

Sted: Pride Art teltet, Nytorv

God fornøjelse

Se hele programmet for Copenhagen Pride Week 2023 her.

Læs også: Podcast: Foretrækker foreningslivet frem for barerne