11. december

Dagens regnbuekravlenisse. Tegning: Sebastian Soelberg.

 

11. december

Så er der kun to dage til vi igen skal trække lod om de flotte præmier i årets Out & About – julekalender. Du kan sagtens nå at være med og måske redde dig en ekstra julegave. På Out & About kan du ellers læse om Tyrkiet, der igen strammer grebet om LGBT? rettighederne. Nu skal alle regnbueflag og prideartikler markeres med advarsler. De er skadelige for unge under atten år. Eller du kan blive inspireret til en stor dansk musical oplevelse når den danske musical Atlantis til næste år igen opsættes. Den kan opleves flere steder rundt i landet.

På søndag trækker vi lod om flotte præmier fra Ezzo.dk, Homoware.dk, flotte julekort fra Sebastian Soelberg og bøger af forfatteren Bjarne Lundis i vores pakkejulekalender. Det eneste du skal gøre, er at like vores side på Facebook og skrive også gerne, hvad du gerne vil læse om på vores side. Så er du automatisk med i lodtrækningen om en ekstra julegave. Vi trækker lod hver søndag og den 24. december.

Det trækker vi lod om 13. december:

Gavekort til Homoware

+ en kalender for 2021 med Francois Sagat.

PUMP! nye jockstrap model PLAY

+ Addicted mundbind fra EZZO.dk

Et sæt jule kort fra Regnbuekravlenisser af Sebastian Soelberg

Bogen Ret til Kærlighed af Bjarne Henrik Lundis. En bog om betydningen af de juridiske og politiske fremskridt  for LGBT + personer. Har de gjort det lettere  at leve det liv, de vil og elske den, de gerne vil?

 

Læs også: Udgiver singlen ”Døden i blodet” på World Aids Day

Dagens LGBT+ historie.