Vintage-picnic i Tivolihaven

Vintage party i Tivoli 2021.
Foto: Pressefoto

Tivoli lægger græsplæne til frokostkurv i grønne omgivelser, når Vintage Garden Party løber af stablen i Tivolis historiske omgivelser.

Søndag den 13. juni fra kl. 11, er Plænen i Tivoli helliget frokostpublikummet, der i dagens anledning kan medbringe ternet dug og picnickurv og spise en frokost.

Den rigtige historiske stemning bliver skabt med swing- og jazzmusik spillet fra gammeldags grammofon og Copenhagen Phil Band spiller live fra kl.16:00 foran et siddende publikum, og i siden er der også gjort plads til de stemningsfyldte swingdansere.

Vintage Garden Party fejrer traditionen om at klæde sig pænt på, og derfor opfordres Tivolis gæster til at finde deres mest stilfulde tøj frem med inspiration fra dengang mor, bedstefar eller tipoldemor tog i Tivoli.

Der er tradition for at mange møder op i deres smukkeste og mest stilede outfit, hvor de hylder fortidens gode stil, præcis sådan som de foretrækker og fortolker den.

Søndagens vintage-frokost i det grønne afsluttes med et brag af en swingkoncert med Copenhagen Phil Band, som der tidligere på dagen varmes op til med historisk Hollywood-quiz via storskærm.

 

Pressechef i Tivoli Torben Plank siger:

”Vi vil rigtig gerne slå et slag for, at gæsterne i Tivoli gerne må medbringe egen madkurv, der kan indtages mens de f.eks. sidder på Plænen i Tivoli. Det er der alt for mange gæster som ikke ved, og derfor afholder sig fra. Det er da en skam når vi nu gerne vil opfattes som Københavnernes have og helt ærligt findes der noget mere sommerligt end madkurv, blomsterdufte og måske et hvin Tivolis rutsjebaner?”

 

Program – Vintage Garden Party

11:00 – Vintage Garden Party åbner! Goodiebags til de første 20 gæster. DJ Per Rock spiller stemningsmusik fra gammeldags grammofon

12:00 – Historisk quiz via Kahoot! Store præmier

12:15 – DJ-musik fra gammeldags grammofon

13:45 – DJ-musik fra tragtgrammofon

16:00 – Koncert med Tivoli Copenhagen Phil med bl.a. Sinne Eeg

17:15 – DJ-musik fra gammeldags grammofon.

18:00 – Tak for i dag!

 

Se mere her: VINTAGE GARDEN PARTY